Τίμησαν το ιερό πρόσωπο της Μητέρας

DSCF3970

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014, στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, τα παιδιά του Κατηχητικού σχολείου Ανδραβίδας γιόρτασαν την ημέρα της Υπαπαντής και τίμησαν το ιερό πρόσωπο της Μητέρας με μία ζεστή και όμορφη εκδήλωση. Από νωρίς ο Ιερός Ναός γέμισε από τους γονείς και τους συγγενείς  των μικρών μαθητών που ήρθαν να παρακολουθήσουν τη γιορτή.

Τους μαθητές του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου που παρακολουθούν το κατηχητικό κάθε Σάββατο, καθοδήγησε η πρεσβυτέρα και φιλόλογος στο Γυμνάσιο Τραγανού κα. Ευθυμία Διαμάντη-Κατσαούνια.

DSCF3969

Τα παιδιά έψαλλαν με υπέροχο τρόπο τροπάρια αφιερωμένα στην Παναγία και  απήγγειλαν ποιήματα αφιερωμένα στη Μητέρα.  Το λόγο πήρε και η κα. Διαμάντη που μίλησε με θερμά και συγκινητικά λόγο για το ρόλο της μητέρας στην οικογένεια και στην κοινωνία, αναφέροντας και πολλά παραδείγματα αυτοθυσίας για το καλό των παιδιών της.

Ακολούθησε ένα μικρό θεατρικό δρώμενο από δύο μαθήτριες και η γιορτή έκλεισε με μία παρουσίαση φωτογραφιών πλαισιωμένη από όμορφη μουσική.

Επίσης, ο  πατέρας Κωνσταντίνος Καπατσούλιας ευχαρίστησε θερμά την κα. Διαμάντη για το θεάρεστο έργο που επιτελεί.

DSCF3971

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά του κατηχητικού, γλυκά κεράσματα και στους γονείς δόθηκε ένα βιβλίο με τίτλο: Κάθε Κυριακή στην εκκλησία.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/lykandra/archives/337

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση