Εκδήλωση Πολιτιστικού Δικτύου “Ο ΜΙΝΤΙΑΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΩΣ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ”

Την Κυριακή, 9-3-2014, στις 11:00-13:30, μαθητές του σχολείου μας που συμμετέχουν στο πολιτιστικό πρόγραμμα «Φωτογραφία και Βίντεο» μαζί με την υπεύθυνη καθηγήτρια του προγράμματος, κ. Μ. Χριστοπούλου, ΠΕ06, παραβρέθηκαν  σε  εκδήλωση γνωριμίας με βιωματικές δράσεις στο χώρο του Μ.Ε.Τ. Π.Π. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο λειτουργίας του Τοπικού Πολιτιστικού Δικτύου Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας «Ο Γραμματισμός των Μέσων – Μιντιακός Γραμματισμός ως Mορφή Eπικοινωνίας» με κέντρο το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας, για τη σχολική χρονιά 2013-2014.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας, δια του Τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων και την υπεύθυνη κ. Ισμ. Καβαλλάρη, σε συνεργασία με το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών (Μ.Ε.Τ. ΠΠ).

Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή στο εκπαιδευτικό κοινό και μέρος της μεταδόθηκε online στη διεύθυνση: mms://vod.upnet.gr/.

Οι μαθητές μας, στο 1ο μέρος της εκδήλωσης, παρουσίασαν το πρόγραμμά τους στους μαθητές και τους καθηγητές των άλλων σχολείων του δικτύου, ενώ στο 2ο μέρος, είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν με το Γυμνάσιο Βραχναιίκων, το ΓΕΛ Βραχναιϊκων και το ΓΕΛ Κλειτορίας (μέσω Skype) στην διάρκεια της βιωματικής δράσης με θέμα την «Φωτογραφία» αλλά και το «Διαδικτυακό Ραδιόφωνο» (μάλιστα έδωσαν και συνέντευξη για το ραδιόφωνο του ΓΕΛ Βραχναιίκων).DSC01406 DSC01411 DSC01425 DSC01430

Κατηγορίες: 2013-2014, Εκδηλώσεις δραστηριότητες, Πολιτιστικά Προγράμματα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.