Απαντήσεις διαγωνίσματος α’ τετραμήνου σχολ.έτους 2013-14 στο μάθημα «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον»


AEPP_a_tetramino_2013_14_diagonisma_lyseis

ΓΙΟΡΤΗ 17ης ΝΟΕΜΒΡΗ


Γιορτάστηκε την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012, η 39η επέτειος για την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Δείτε video και φωτό.

ΓΙΟΡΤΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012


Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Για άλλη μια φορά οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ενώ απολαύσαμε και θεατρικό δρώμενο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Η 1η συνάντηση της Περιβαλλοντικής Ομάδας του σχολείου μας ξεκίνησε με πεζοπορεία την Κυριακή 14 Οκτωβρίου από την παραλία της Καλόγριας στην περιοχή της Στροφυλιάς.
Ξεκινήσαμε από τον αμμόλοφο, ανεβήκαμε στα Μαύρα Βουνά και περπατήσαμε έως το Γιανισκάρι. Θαυμάσαμε τη θάλασσα από ψηλά, το τοπίο του βουνού με τις υπέροχες μυρωδιές του και ασφαλώς γευτήκαμε και τιμήσαμε τα χειροποίητα γλυκά μας!! Με λύπη μας βέβαια διαπιστώσαμε τις πληγές από την περυσινή πυρκαγιά σε όλη τη πλαγιά. Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε ο απρόβλεπτος φθινοπωρινός καιρός, ξεκινήσαμε με αντηλιακά και καπέλα και τελειώσαμε με δυνατή βροχή!!

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ


Το blog αυτό ξεκίνησε να λειτουργεί πέρυσι με πρωτοβουλία του διευθυντή του σχολείου κ. Χρήστου Θεοδώρου πριν ολοκληρωθεί η κατασκευή της ιστοσελίδας που έφτιαξε με μεράκι ο καθηγητής πληροφορικής κ. Νικόλαος Κατσαούνος. Από πέρυσι τον Ιανουάριο συνυπάρχουν και οι δύο διαδικτυακοί τόποι. Ωστόσο για να μην υπάρχουν διπλές καταχωρήσεις και δεδομένων των περισσότερων δυνατοτήτων που προσφέρει η ιστοσελίδα η κυρίως ενημέρωσή σας θα γίνεται πλέον από την ιστοσελίδα. To blog θα συνεχίσει να υπάρχει συμπληρωματικά. Θερμές ευχαριστίες σε εκπαιδευτικούς και μαθητές για τις καταχωρήσεις τους

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 2012-13


Το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου μας, γα το έτος 2012-13 αποτελείται από :

1.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΧΗΜΙΚΟΣ

2. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ: ΧΟΥΣΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΦΥΣΙΚΟΣ

3. ΓΙΟΛΕΤΖΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΘΕΟΛΟΓΟΣ

4. ΜΠΟΥΡΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

5. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

6. ΔΡΙΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

7. ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

8. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

9. ΚΟΥΤΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

10. ΓΟΥΛΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ, ΧΗΜΙΚΟΣ

11. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ, ΑΓΓΛΙΚΩΝ

12. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ-ΡΕΒΩΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

13. ΜΠΟΥΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

14. ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

15. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΩΝΟΡΑ, ΓΑΛΛΙΚΩΝ

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ


Ο διευθυντής του σχολείου και ο σύλλογος διδασκόντων εύχονται μια γόνιμη και δημιουργική σχολική χρονιά στους μαθητές, και ιδιαίτερα σε αυτούς της Γ Λυκείου που θα δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις.

Παράσταση «Οι Ηλίθιοι»


Η θεατρική ομάδα του σχολείου μας παρουσίασε το έργο «Οι Ηλίθιοι» του Νηλ Σάιμον, το Σάββατο 23/6/2012. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Κεφάτα και δημιουργικά, μετέδωσαν στο κοινό τη χαρά τους και έλαβαν ένα ζεστό χειροκρότημα. Παιδιά, ένα μεγάλο μπράβο! Μας συγκινήσατε! Πάντα τέτοια!

«Τα βραβεία της ανακύκλωσης» ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΓΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΠΠΑ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Μαΐου 2012 (στις 20:00) στην αίθουσα «Αίγλη» η βράβευση των μαθητών των σχολείων που πήραν μέρος στο διαγωνισμό που διοργάνωσαν, σε συνεργασία, τα Τμήματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Δ/νσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας και η Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων.
To θέμα του διαγωνισμού ήταν: «Μείωση-επαναχρησιμοποίηση- ανακύκλωση» και αφορούσε στη δημιουργία ηχητικών και τηλεοπτικών μηνυμάτων, αφίσας, μασκότ και δράσεων των μαθητών για την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.
Ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε το Δεκέμβριο του 2011 και ολοκληρώθηκε στις 6 Απριλίου 2012 με την παράδοση των έργων.
Το σχολείο μας μαζί και με το Γυμνάσιο Λάππα απέσπασαν ειδικό βραβείο για τα εκτός Δήμου Πατρέων, σχολεία:για τη δημιουργία τηλεοπτικού μηνύματος, με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς τις Χουσάκου Ευαγγελία και Παπαδοπούλου Ελεωνόρα
Δείτε το μήνυμα στην ιστοσελίδα του σχολείου μας http://lyk-lappa.ach.sch.gr

GRAND PRIX ΧΗΜΕΙΑΣ


Το σχολείο μας συμμετείχε στον τελικό του Grand Prix Χημείας που πραγματοποιήθηκε στις 12/05/2012 στην αίθουσα ΑΙΓΛΗ στο VESO MARE, πιστεύοντας στην ανάδειξη
της σημασίας των θετικών επιστημών, και ιδιαίτερα της Χημείας, για την ποιότητα της ζωής μας, την κοινωνική ευημερία και την αειφόρο ανάπτυξη.


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων