Δράσεις Μαρτίου 2026

Στις  04/03/2026  πραγματοποιήθηκε υποστήριξη των μαθητών/τριών της Γ΄ Λυκείου σχετικά με τη διαχείριση άγχους και την ψυχολογική υποστήριξή τους στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις από Διεπιστημονική Ομάδα αποτελούμενη από τα μέλη κ. Σταμάτη Βασίλειο ΠΕ23 και κ. Σιλαίου Παρασκευή ΠΕ30  στο ΓΕΛ Ευηνοχωρίου.

Στις  04/03/2026  πραγματοποιήθηκε υποστήριξη των μαθητών/τριών της Γ΄ Λυκείου σχετικά με τη διαχείριση άγχους και την ψυχολογική υποστήριξή τους στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις από Διεπιστημονική Ομάδα αποτελούμενη από τα μέλη κ. Σταμάτη Βασίλειο ΠΕ23 και κ. Σιλαίου Παρασκευή ΠΕ30  στο ΓΕΛ Αιτωλικού.

Στις  04/03/2026  πραγματοποιήθηκε υποστήριξη των μαθητών/τριών της Γ΄ Λυκείου σχετικά με τη διαχείριση άγχους και την ψυχολογική υποστήριξή τους στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις από Διεπιστημονική Ομάδα αποτελούμενη από τα μέλη κ. Καλοκαίρη Ειρήνη ΠΕ23 και κ. Τριανταφυλλάκη Ειρήνη ΠΕ30  στο ΓΕΛ Γαβαλούς.

Στις  04/03/2026  πραγματοποιήθηκε υποστήριξη των μαθητών/τριών της Γ΄ Λυκείου σχετικά με τη διαχείριση άγχους και την ψυχολογική υποστήριξή τους στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις από Διεπιστημονική Ομάδα αποτελούμενη από τα μέλη κ. Καλοκαίρη Ειρήνη ΠΕ23 και κ. Τριανταφυλλάκη Ειρήνη ΠΕ30  στο ΓΕΛ Ματαράγκας.