Εικόνα κεφαλίδας ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Μήνας: Φεβρουάριος 2020

αρχείο λήψης ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

 

– Σήμερα Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020, η κοινωνική λειτουργός Δεληγιάννη Βάγια και ο εκπαιδευτικός ΕΑΕ Γκοργκόλης Συμεών συμμετείχαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Αγρινίου σχετικά με σοβαρά εκπαιδευτικά θέματα που απασχολούν το συγκεκριμένο σχολείο.

 

– Σήμερα Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Μπαλτάς Σπυρίδων και ο Μποκώρος Παναγιώτης Σ.Ε.Ε. ΠΕ 79 επισκέφτηκαν το 5ο Γυμνάσιο Αγρινίου για την υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου.

 

– Σήμερα Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, ο προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Αθανάσιος Ρισβάς και ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Μπαλτάς Σπυρίδων πραγματοποίησαν ενημέρωση στο επιστημονικό προσωπικό και τους εκπαιδευτικούς της ΕΔΕΑΥ του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Μεσολογγίου που πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Νεοχωρίου.

 

– Σήμερα Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, ο Τριανταφύλλης Σπυρίδων υπεύθυνος εκπαιδευτικός στη συμβουλευτική στον επαγγελματικό προσανατολισμό επισκέφτηκε το Μουσικό σχολείο Αγρινίου όπου πραγματοποίησε ενημέρωση στους μαθητές της Γ΄ τάξης  Λυκείου σχετικά με το σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

– Σήμερα Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020, ο Τριανταφύλλης Σπυρίδων υπεύθυνος εκπαιδευτικός στη συμβουλευτική στον επαγγελματικό προσανατολισμό επισκέφτηκε το Γενικό Λύκειο Αμφιλοχίας όπου πραγματοποίησε ενημέρωση στους μαθητές της Γ΄ τάξης σχετικά με το σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

– Σήμερα Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, ο προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Αθανάσιος Ρισβάς, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Μπαλτάς Σπυρίδων και ο εκπαιδευτικός ΕΑΕ Γκοργκόλης Συμεών επισκέφτηκαν το EΕΕΕΚ Αγρινίου για το υποστηρικτικό έργο της ΕΔΕΑΥ και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

 

– Σήμερα Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, ο Τριανταφύλλης Σπυρίδων υπεύθυνος εκπαιδευτικός στη συμβουλευτική στον επαγγελματικό προσανατολισμό επισκέφτηκε το Γενικό Λύκειο Αστακού και το Γενικό Λύκειο Μύτικα,  όπου πραγματοποίησε ενημέρωση στους μαθητές της Γ΄ τάξης σχετικά με το σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

– Σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020, ο προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Αθανάσιος Ρισβάς, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Μπαλτάς Σπυρίδων και η κοινωνική λειτουργός Δεληγιάννη Βάγια, συμμετείχαν σε επιμορφωτική ημερίδα που διοργάνωσαν ο κ. Βαλμάς Θεοφάνης Σ.Ε.Ε. ΠΕ 70 και ο κ. Σακκούλης Δημήτριος Σ.Ε.Ε. ΠΕ 70 στο 2ο Δ.Σ. Νεοχωρίου, για τους εκπαιδευτικούς του 1ου και 2ου Δ.Σ. Νεοχωρίου.

 

– Σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020, ο Τριανταφύλλης Σπυρίδων υπεύθυνος εκπαιδευτικός στη συμβουλευτική στον επαγγελματικό προσανατολισμό επισκέφτηκε το Γενικό Λύκειο Αιτωλικού  και το Γενικό Λύκειο Νεοχωρίου,  όπου πραγματοποίησε ενημέρωση στους μαθητές της Γ΄ τάξης σχετικά με το σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

– Σήμερα Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, ο προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Αθανάσιος Ρισβάς, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Μπαλτάς Σπυρίδων, η κοινωνική λειτουργός Δεληγιάννη Βάγια και ο Τριανταφύλλης Σπυρίδων υπεύθυνος εκπαιδευτικός στη συμβουλευτική στον επαγγελματικό προσανατολισμό, συμμετείχαν σε επιμορφωτική συνάντηση για τους εκπαιδευτικούς, που διοργάνωσαν ο κ. Τσιάχτας Αριστοτέλης Σ.Ε.Ε. ΠΕ04 και ο κ. Νάκος Κωνσταντίνος Σ.Ε.Ε. ΠΕ03, στο Γ.Ε.Λ. Παραβόλας.

 

– Σήμερα Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Μπαλτάς Σπυρίδων, επισκέφτηκε στο 8ο Δ.Σ. Αγρινίου για ενημέρωση γονέων σχετικά με τις αξιολογητικές εκθέσεις – γνωματεύσεις μαθητών.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

– Σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019, ο προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Αθανάσιος Ρισβάς και ο Χαμπεσής Κωνσταντίνος υπεύθυνος εκπαιδευτικός για τη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό επισκέφτηκαν το ΕΠΑΛ Ναυπάκτου προκειμένου να ενημερωθούν για τη συμπεριφορά μαθητών στο 1ο ΕΠΑΛ Ναυπάκτου.

 

– Σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019, ο Τριανταφύλλης Σπυρίδων υπεύθυνος εκπαιδευτικός για τη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό επισκέφτηκε το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αγρινίου ενόψει της παγκόσμιας ημέρας ατόμων με αναπηρία.

 

– Σήμερα Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, ο λογοθεραπευτής Μπαλτάς Σπυρίδων επισκέφτηκε το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου ενόψει της παγκόσμιας ημέρας ατόμων με αναπηρία.

 

– Σήμερα Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, ο προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Αθανάσιος Ρισβάς η κοινωνική λειτουργός Δεληγιάννη Βάγια και ο ψυχολόγος Αλεξάκης Κωνσταντίνος συμμετείχαν ως επιμορφωτές σε ενδοσχολική επιμορφωτική συνάντηση των εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου με θέμα: «Διαχείριση προβλημάτων σχολικής τάξης»  που διοργάνωσαν οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου κ. Βαλμάς Θεοφάνης και κ. Σακκούλης Δημήτρης ΠΕ 70, στο χώρο του σχολείου.

 

– Σήμερα Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019, ο προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Αθανάσιος Ρισβάς και κ. Δημόπουλος Βασίλειος ΣΕΕ ΠΕ 70 επισκέφτηκαν το Δ.Σ. Αστακού και το Δ.Σ. Καραϊσκάκη για την υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου των παραπάνω σχολικών μονάδων.

 

– Σήμερα Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019, ο προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Αθανάσιος Ρισβάς και η κοινωνική λειτουργός Δεληγιάννη Βάγια συμμετείχαν ως επιμορφωτές σε ενδοσχολική επιμορφωτική συνάντηση των εκπαιδευτικών του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου για θέματα εφηβείας.

 

– Σήμερα Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019, ο Τριανταφύλλης Σπυρίδων υπεύθυνος εκπαιδευτικός για τη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό επισκέφτηκε το  1ο Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου όπου πραγματοποίησε ενημέρωση στους μαθητές της Γ΄ τάξης σχετικά με το σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

– Σήμερα Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019, ο Τριανταφύλλης Σπυρίδων υπεύθυνος εκπαιδευτικός για τη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό επισκέφτηκε το  2ο Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου όπου πραγματοποίησε ενημέρωση στους μαθητές της Γ΄ τάξης σχετικά με το σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

– Σήμερα Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, ο προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Αθανάσιος Ρισβάς και ο Χαμπεσής Κωνσταντίνος υπεύθυνος εκπαιδευτικός για τη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό συμμετείχαν ως επιμορφωτές σε συνδιοργάνωση επιμορφωτικής δράσης του Σ.Ε.Ε ΠΕ03 Μαθηματικών κ. Νάκου Κωνσταντίνου και του Σ.Ε.Ε. ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής κ. Λεβεντάκη Χαράλαμπου του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στο 1ο ΓΕΛ Ναυπάκτου.

 

– Σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, ο Τριανταφύλλης Σπυρίδων υπεύθυνος εκπαιδευτικός για τη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό συμμετείχε στο «Εργαστήριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας» που διοργάνωσαν το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το «European Regional Framework for Cooperation» και το Γραφείο Επαγγελματικού Προσανατολισμού ‘ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ’, ως εκπρόσωπος του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας κ. Καζαντζή Χρήστου.

 

– Σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, ο προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Αθανάσιος Ρισβάς και κ. Δημόπουλος Βασίλειος ΣΕΕ ΠΕ 70 επισκέφτηκαν το 1ο Δ.Σ. Βόνιτσας για την υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου.

 

– Σήμερα Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019, ο προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Αθανάσιος Ρισβάς ο λογοθεραπευτής Μπαλτάς Σπυρίδων η κοινωνική λειτουργός Δεληγιάννη Βάγια η Κυρίτση Μαρία ψυχολόγος ο Τριανταφύλλης Σπυρίδων υπεύθυνος εκπαιδευτικός για τη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό ο Χαμπεσής Κωνσταντίνος υπεύθυνος εκπαιδευτικός για τη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό συμμετείχαν στην επιμορφωτική ημερίδα σε επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο: «Η λειτουργία των Επιτροπών Διεπιστημονικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης (Ε.Δ.Ε.Α.Υ.) Καθορισμός αρμοδιοτήτων, διαδικασιών αξιολόγησης και παρέμβασης» που διοργάνωσε ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Ειδικής Αγωγής κ. Ζησιμόπουλος Δημήτριος ΠΕ 70, η οποία πραγματοποιήθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου.

 

– Σήμερα Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019  ο Τριανταφύλλης Σπυρίδων υπεύθυνος εκπαιδευτικός για τη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό επισκέφτηκε το  Γενικό Λύκειο Γαβαλούς  όπου πραγματοποίησε ενημέρωση στους μαθητές της Γ΄ τάξης σχετικά με το σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

– Σήμερα Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019  ο Τριανταφύλλης Σπυρίδων υπεύθυνος εκπαιδευτικός για τη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό επισκέφτηκε το  Γενικό Λύκειο Ματαράγκας  όπου πραγματοποίησε ενημέρωση στους μαθητές της Γ΄ τάξης σχετικά με το σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Απάντηση σε ερωτήματα σχετικά με τη συγκρότηση και λειτουργία των Σ.Δ.Ε.Υ. και των Ε.Δ.Ε.Α.Υ.

https://blogs.sch.gr/kesyait/files/2020/02/Απάντηση-σε-ερωτήματα-για-τις-Σ.Δ.Ε.Υ.-και-τις-Ε.Δ.Ε.Α.pdf

Διαδικασία επαναφοίτησης μαθητών στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2020-2021

https://blogs.sch.gr/kesyait/files/2020/02/diadikasia_epanafoitisis_mathiton_sta_nipiagogeia_2020-2021_signed.pdf

Ατομικό Τριμηνιαίο Πρόγραμμα Διεπιστημονικής και Διαφοροποιημένης Υποστήριξης

https://blogs.sch.gr/kesyait/files/2020/02/ΑΤΟΜΙΚΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-τριμηνιαίο-1.docx

                                                                                                          

 

 

 

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση