Εικόνα κεφαλίδας ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Μήνας: Ιούνιος 2019

Επιμορφωτικές συναντήσεις Μαΐου – Ιουνίου 2019

Σήμερα Τετάρτη 22/05/2019, ο Προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ Αθανάσιος Κ. Ρισβάς, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος και Λογοθεραπευτής του Κ.Ε.Σ.Υ Σπυρίδων Μπαλτάς και η Δέσποινα Τσαούση Εκπαιδευτικός ΕΑΕ του Κ.Ε.Σ.Υ, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο 5ο Γυμνάσιο Αγρινίου και 43ο Βαθμολογικό Κέντρο Αγρινίου

Σκοπός επίσκεψης: Ενημέρωση των εκπαιδευτικών για τη διαδικασία διεξαγωγής των Πανελληνίων Εξετάσεων που αφορούν τους φυσικώς αδυνάτους μαθητές.

 

Σήμερα Τρίτη 04/06/2019, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος και Λογοθεραπευτής του Κ.Ε.Σ.Υ Σπυρίδων Μπαλτάς, επισκέφθηκε το 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου.

Σκοπός επίσκεψης: Συζήτηση και ενημέρωση με το σύλλογο διδασκόντων του Γυμνασίου σε θέματα που αφορούν την υποστήριξη μαθητών που αξιολογήθηκαν από την υπηρεσία μας.

 

Σήμερα Πέμπτη 06/06/2019, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος και Λογοθεραπευτής του Κ.Ε.Σ.Υ Σπυρίδων Μπαλτάς και η Ελένη Δασκαλοπούλου Κοινωνική Λειτουργός του Κ.Ε.Σ.Υ, επισκέφθηκαν το 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.

Σκοπός επίσκεψης: Συνεργασία της σχολικής μονάδας και του Κ.Ε.Σ.Υ για την αλλαγή εκπαιδευτικού πλαισίου φοίτησης των μαθητών και την ομαλή μετάβασή τους στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

 

Σήμερα Πέμπτη 06/06/2019, η Διεπιστημονική Ομάδα του Κ.Ε.Σ.Υ, η οποία αποτελείται από τον Προϊστάμενο του Κ.Ε.Σ.Υ Αθανάσιο Κ. Ρισβά, την Ζωή Ζιώγα, Εκπαιδευτικό ΕΑΕ του Κ.Ε.Σ.Υ και την Αικατερίνη Αναγνωστοπούλου, Ψυχολόγο του Κ.Ε.Σ.Υ, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.

Σκοπός επίσκεψης: Η συνεργασία της σχολικής μονάδας με το Κ.Ε.Σ.Υ και η υποστήριξη μαθητών που αξιολογήθηκαν από την υπηρεσία μας.

 

Σήμερα Πέμπτη 13/06/2019, ο Προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ Αθανάσιος Κ. Ρισβάς και η Ζωή Ζιώγα,. Εκπαιδευτικός ΕΑΕ του Κ.Ε.Σ.Υ, πραγματοποίησαν επίσκεψη: α) στο Δημητρούκειο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου και β) στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Μεσολογγίου.

Σκοπός επίσκεψης: α) συζήτηση με το προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού για τα πλαίσια φοίτησης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και β) συζήτηση για συνεργασία Κ.Ε.Σ.Υ και σχολικής μονάδας.

Σήμερα Παρασκευή 07/06/2019, ο Προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ Αθανάσιος Κ. Ρισβάς καθώς και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος και Λογοθεραπευτής του Κ.Ε.Σ.Υ Σπυρίδων Μπαλτάς, παρευρέθηκαν στο 5ο Γυμνάσιο Αγρινίου και 43ο Βαθμολογικό Κέντρο Αγρινίου.

Σκοπός επίσκεψης: Υποστήριξη των φυσικώς αδυνάτων μαθητών ως εκπρόσωποι του Κ.Ε.Σ.Υ στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

 

Σήμερα Δευτέρα 10/06/2019, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος και Λογοθεραπευτής του Κ.Ε.Σ.Υ Σπυρίδων Μπαλτάς, παρευρέθηκε στο 5ο Γυμνάσιο Αγρινίου και 43ο Βαθμολογικό Κέντρο Αγρινίου.

Σκοπός επίσκεψης: Υποστήριξη των φυσικώς αδυνάτων μαθητών ως εκπρόσωπος του Κ.Ε.Σ.Υ στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

 

Σήμερα Τετάρτη 12/06/2019, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος και Λογοθεραπευτής του Κ.Ε.Σ.Υ Σπυρίδων Μπαλτάς, παρευρέθηκε στο 5ο Γυμνάσιο Αγρινίου και 43ο Βαθμολογικό Κέντρο Αγρινίου.

Σκοπός επίσκεψης: Υποστήριξη των φυσικώς αδυνάτων μαθητών ως εκπρόσωπος του Κ.Ε.Σ.Υ στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

 

Σήμερα Παρασκευή 14/06/2019, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος και Λογοθεραπευτής του Κ.Ε.Σ.Υ Σπυρίδων Μπαλτάς, παρευρέθηκε στο 5ο Γυμνάσιο Αγρινίου και 43ο Βαθμολογικό Κέντρο Αγρινίου.

Σκοπός επίσκεψης: Υποστήριξη των φυσικώς αδυνάτων μαθητών ως εκπρόσωπος του Κ.Ε.Σ.Υ στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

 

Σήμερα Τρίτη 18/06/2019, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος και Λογοθεραπευτής του Κ.Ε.Σ.Υ Σπυρίδων Μπαλτάς, παρευρέθηκε στο 5ο Γυμνάσιο Αγρινίου και 43ο Βαθμολογικό Κέντρο Αγρινίου.

Σκοπός επίσκεψης: Υποστήριξη των φυσικώς αδυνάτων μαθητών ως εκπρόσωπος του Κ.Ε.Σ.Υ στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Εγκύκλιος για εγκρίσεις παράλληλης στήριξης, στήριξης από ΕΒΠ και Σχολικούς Νοσηλευτές σχολικού έτους 2019-2020

Εγκύκλιος προϋποθέσεων και διαδικασιών α) για την έγκριση παράλληλης στήριξης συνεκπαίδευσης, β) για την έγκριση στήριξης από Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό και γ) για την έγκριση στήριξης από Σχολικό Νοσηλευτή μαθητών /τριών, για το διδακτικό έτος 2019-2020

https://blogs.sch.gr/kesyait/files/2019/06/ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ_ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ_ΣΤΗΡΙΞΕΩΝ_87864_31_05_2019.pdf

Η αίτηση του γονέα ή κηδεμόνα στη συνημμένη φόρμα εγγράφου. (ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1)

Η διαβίβαση των αιτημάτων στην Δ/νση Εκπ/σης (ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2)

Η διαβίβαση των παιδαγωγικών εκθέσεων του σχολείου (ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 3)

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση