Εικόνα κεφαλίδας ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ημέρα: 8 Απριλίου 2019

Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτ/νίας Επιμορφωτικές Συναντήσεις Μαρτίου 2019

Σήμερα  Τρίτη 05/03/2019  πραγματοποιήθηκε  επίσκεψη του προϊσταμένου  του Κ.Ε.Σ.Υ., Αθανασίου Ρισβά και της ψυχολόγου του Κ.Ε.Σ.Υ. , Αικατερίνης Αναγνωστοπούλου , στο Δημοτικό  σχολείο  Γαλατά  Μεσολογγίου .

Σκοπός της επίσκεψης : Ενημέρωση – ομιλία  από την ψυχολόγο, για το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού, παρουσία μαθητών και γονέων.

Διάρκεια: Από τις 11π.μ . έως 13μ.μ.

Σήμερα Τρίτη 19/03/2019 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του προϊσταμένου του Κ.Ε.Σ.Υ. Αθανασίου Ρισβά, του Σπυρίδωνα Μπαλτά  αναπληρωτή προϊσταμένου  και  λογοθεραπευτή  του Κ.Ε.Σ.Υ. και του Βασιλείου Σκούρτα, ψυχολόγου του Κ.Ε.Σ.Υ., στο Γ.Ν. Αγρινίου.

Σκοπός της επίσκεψης: Γνωριμία και δια ζώσης ανταλλαγή απόψεων με τον παιδοψυχίατρο κ.Τερνιώτη  και τον ψυχίατρο κ.Ζαρκαλή  καθώς και ο καθορισμός του πλαισίου  συνεργασίας των δύο φορέων     Κ.Ε.Σ.Υ.-ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ  Αγρινίου , προς όφελος του μαθητικού πληθυσμού και των οικογενειών του, σε επίπεδο  Νομού και όχι μόνο.

Σήμερα Τετάρτη 20/03/2019 πραγματοποιήθηκε  επίσκεψη της Δέσποινας Τσαούση, νηπιαγωγού ΕΑΕ του Κ.Ε.Σ.Υ. και του Σπυρίδωνα Μπαλτά  αναπληρωτή προϊσταμένου  και  λογοθεραπευτή  του Κ.Ε.Σ.Υ., στο 4ο Νηπιαγωγείο  Μεσολογγίου.

Σκοπός της επίσκεψης : Η ενημέρωση εκπαιδευτικών και γονέων   στα πλαίσια του κύκλου ενημερώσεων που διοργανώνει ο εκπαιδευτικός σύλλογος του 4ου νηπιαγωγείου Μεσολογγίου.

Διάρκεια:   Από τις 18.00μ.μ. έως  20.00μ.μ.

Σήμερα Τετάρτη 27/03/2019  το Κ.Ε.Σ.Υ.  σε συνεργασία με τους Σ.τ.Ε Δευτ/θμιας Εκπαίδευσης, κ.Νάκο και κ. Βετσόπουλο     πραγματοποίησαν επιμορφωτική  συνάντηση  με τους Διευθυντές/ντριες Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,  στο 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου. Στην επιμόρφωση έγινε εισήγηση από τον αναπληρωτή προϊστάμενο και λογοθεραπευτή του Κ.Ε.Σ.Υ., Σπυρίδωνα Μπαλτά και την Ελένη Δασκαλοπούλου , Κοινωνική Λειτουργό του Κ.Ε.Σ.Υ..

Σκοπός της επίσκεψης:  Η ενημέρωση των Διευθυντών/ντριών για το σκοπό και τους στόχους  του Κ.Ε.Σ.Υ.  και την διαδικασία παραπομπής μαθητή /τριας μέσω της σχολικής μονάδας ή με πρωτοβουλία γονέα/κηδεμόνα.

 

Σήμερα Τετάρτη 27/03/2019 το Κ.Ε.Σ.Υ. πραγματοποίησε επιμορφωτική συνάντηση με  την ΕΔΕΑΥ στο  Ειδικό Δημοτικό Σχολείο  Βόνιτσας,  καθώς και με τους Δ/ντές /ντριες  Α/θμιας εκπαίδευσης, στο 1ο Δ.Σχ. Βόνιτσας ,που συστεγάζεται με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο. Στην επιμόρφωση  έγινε εισήγηση από την  Δέσποινα Τσαούση νηπιαγωγό ΕΑΕ του ΚΕΣΥ, την Θεοδώρα Μελίστα, Κοινωνική Λειτουργό του Κ.Ε.Σ.Υ. και τον Βασίλειο Σκούρτα, ψυχολόγο του Κ.Ε.Σ.Υ..

Σκοπός της επίσκεψης: Η ενημέρωση των Διευθυντών/ντριών για το σκοπό και τους στόχους  του Κ.Ε.Σ.Υ.  και την διαδικασία παραπομπής μαθητή /τριας  μέσω της σχολικής μονάδας ή με πρωτοβουλία γονέα/κηδεμόνα.

Περιγραφική εκπαιδευτική αξιολόγηση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΚΕΔΑΣΥ

https://blogs.sch.gr/kesyait/files/2019/04/ΑΤΥΠΗ-ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ-ΚΕΔΑΣΥ.doc

Περιγραφική εκπαιδευτική αξιολόγηση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΕΔΑΣΥ

https://blogs.sch.gr/kesyait/files/2019/04/ΑΤΥΠΗ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-ΚΕΔΑΣΥ.doc

Περιγραφική εκπαιδευτική αξιολόγηση Προσχολικής Εκπαίδευσης

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΕΔΑΣΥ

https://blogs.sch.gr/kesyait/files/2019/04/ΆΤΥΠΗ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ-ΚΕΔΑΣΥ.doc

Βήματα για την διαδικασία αξιολόγησης υποστήριξης από το Κ.Ε.Σ.Υ.

https://blogs.sch.gr/kesyait/files/2019/04/ΠΕΚΕΣ-Δυτικής-Ελλάδας-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.pdf

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση