Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας δια της Υπευθύνου Αγωγής Υγείας σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την Αγωγή Υγείας Π/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με θέμα: «Ψυχική ανθεκτικότητα και ενδυνάμωση εκπαιδευτικών».
Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί από το επιστημονικό προσωπικό του Τμήματος Πρόληψης και Ευαισθητοποίησης Παιδιών, Γονέων και Εκπαιδευτικών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ η συμμετοχή των εκπαιδευτικών του παρακάτω πίνακα στο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Ψυχική ανθεκτικότητα και ενδυνάμωση εκπαιδευτικών», διάρκειας τεσσάρων (4) διδακτικών ωρών, το οποίο θα υλοποιηθεί εξ αποστάσεως την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, ώρα 17.00-20.00 με τη χρήση της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων Cisco Webex… (βλ. συνημμένο αρχείο)
Έγκριση συμμετοχής – Σεμινάριο – Ψυχική ανθεκτικότητα και ενδυνάμωση εκπαιδευτικών