Feed
Άρθρα
Σχόλια

 Η Δ/νση Δ/Θμιας Εκπ/σης Αχαΐας δια της Υπευθύνου Αγωγής Υγείας σε συνεργασία με το  Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πάτρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,  διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο βιωματικού χαρακτήρα για εκπαιδευτικούς με θέμα: «ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ στο σχολικό περιβάλλον», την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 και ώρες 15:45 – 21:00, στο 21ο Γυμνάσιο Πατρών (Θερμοπυλών και Ανθεμίου, πλησίον οδού Αμερικής, Αγυιά).

Στόχος του επιμορφωτικού προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση και η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων βασικών Πρώτων Βοηθειών από τους εκπαιδευτικούς, προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να ενεργήσουν κατάλληλα και με αυτοπεποίθηση, εάν χρειαστεί, σε μια επείγουσα κατάσταση μέχρι την παροχή εξειδικευμένης βοήθειας….

(αναλυτικά στο συνημμένο αρχείο)

Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών – ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ – Ασφάλεια στο σχολικό περιβάλλον signed

Το Σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι/όλες οι εκπαιδευτικοί που θα δηλώσουν συμμετοχή. Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Σεμινάριο, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέχρι και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, ακολουθώντας τον σύνδεσμο (μπορείτε να ανοίξετε τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής από το συνημμένο έγγραφο):  https://goo.gl/forms/hA92iBF2JNTmEtpv2

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων