Vivlosmania!!!

Mενού ιστολογίου:

Στήλες Εφημερίδας

Ιστορικό

Διαγωνισμός Διηγήματος

Διαγωνισμός Διηγήματος

Πατήστε στην εικόνα για να δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Διηγήματος...

Αναζήτηση

Blogroll

Στέλιος Λεγάκης: Σαν μαχαίρι στον μουσικό Γαλαξία

Στα μέσα Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει ο πρώτος δίσκος του νεαρού Έλληνα καλλιτέχνη Στέλιου Λεγάκη με βασικό τραγούδι τηνδική του δημιουργία ‘’Σαν μαχαίρι’’ . Στέλιος αυτοδίδακτος στην κιθάρα πριν καν συμπληρώσει τα 15 του χρόνια, κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στο περσινό talent show Ant1 ‘’Ελλάδα έχεις ταλέντο’’. Ο νεαρός τραγουδιστής μετά τον θάνατο του πατέρα του κατάφερε να μαγέψει το κοινό με την μελωδική  και αισθησιακή του φωνή. Το τραγούδι του ‘Μπάμπη Στόκα’, ‘ΕΜΕΙΝΑ ΕΔΩ’, τον ανέδειξε νικητή του μουσικού show.Έχοντας κάνει πολλά cover από άλλους καλλιτέχνες του σύγχρονου έντεχνου Ελληνικού τραγουδιού και με είδωλο τον Bob Morley! http://www.youtube.com/watch?v=_MhVVjzRGOE το νέο του τραγουδί ΣΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ το οποίο μέσα σε 3 μέρες έχει χτυπήσει 8.881 προβολές!!!

Συνεχίζει το ταξίδι του  στον δρόμο της μουσικής. Με βοηθό του τον διάσημο manager  των  Vegas και της Lady Gaga JIM VAROYNIS που τον ανέβαλε αφού από την πρώτη στιγμή κατάλαβε το σπάνιο ταλέντο του

Ένα μεγάλο fan club τον ακολουθεί 18.000 ‘’Legakiers’’ πιστεύουν σε αυτόν και τον  στηρίζουν σε κάθε βήμα του. Ο ίδιος δηλώνει  πολύ  τυχερός που έχει δίπλα του τέτοια  πλάσματα. Η αλήθεια είναι ότι  οι θαυμάστριες του κάνουν  τα πάντα για να του δείξουν  την αγάπη του. Ο κόπος του δεν πάει χαμένος ο Στέλιος επικοινωνεί με τους θαυμαστές του μέσω ’Facebook’  ’twitter’,’twitcam’ και  ‘skype’.

Πριν λίγες μέρες, όπως ανάφερε και το star.gr ο Έλληνας νεαρός και σέξι τραγουδιστής χτύπησε τατουάζ κοντά στα επίμαχα . Ένα κινέζικο επίγραμμα που δηλώνει στην ψυχική δύναμη.

Καλή συνέχεια στον Στέλιο μας!

Τρόποι επικοινωνίας: http://stelioslegakis.com/ official page

Facebook προφίλ: https://www.facebook.com/#!/full.stob?fref=ts

https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100004153771246&fref=ts

https:// www.facebook.com/#!/StelioslegakisC?fref=ts

Πόπη Μ.– Γ΄ τάξη