Μαζεύουμε χρήματα για τη Ζωή

Ζωή

Είμαι ένα μικρό σκυλάκι που με λένε Ζωή.  Η οικογένεια μου με εγκατέλειψε ένα βράδυ στο χώρο ενός συνεργείου, όπου έμεινα για μέρες χωρίς φαγητό και νερό. Οι άνθρωποι του συνεργείου όμως μου πρόσφεραν λίγη αγάπη και τα απαραίτητα για να ζω στο χώρο αυτό. Τους άκουγα να λένε πόσο καλό σκυλάκι είμαι και πόσο μου άξιζε να βρω ένα σπίτι γιατί ο χώρος που ζούσα ήταν επικίνδυνος. Πριν μερικές μέρες στάθηκα για δεύτερη φορά άτυχη, αφού ένας απρόσεκτος οδηγός μηχανής με χτύπησε, με αποτέλεσμα να πάθω κάταγμα σε έναν σπόνδυλο. Δε ξέρω τί σημαίνει αυτό αλλά η καλή μου γιατρός η κυρία Ταπούτη είπε στους φίλους μου που με έφεραν στο νοσοκομείο της, ότι για να ζήσω πρέπει να γίνει οπωσδήποτε εγχείρηση (σπονδυλοδεσία).  Όμως τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά και δυστυχώς εγώ είμαι ένα φτωχό σκυλάκι.

Αγαπημένοι μου φίλοι, αν θέλετε και εσείς όπως η καλή μου γιατρός και οι φίλοι μου να ζήσω και να συνεχίσω να σας αγαπάω, βοηθείστε με, με ότι μπορεί ο καθένας σας και εγώ θα σας ευγνωμονώ για πάντα.

Με πολύ αγάπη το σκυλάκι σας η Ζωίτσα.

Πληροφορίες: Σε περίπτωση που θέλετε να βοηθήσετε επικοινωνήστε με τον Ζωόφιλο και πολιτιστικό σύλλογο Χαλκίδας το “Καταφύγιο” στο 22210-22011 ή καταθέστε τη συμβολή σας στον λογαριασμό

5154-030616-486,  Τράπεζα Πειραιώς

Αιτιολογία: Για την Ζωή

Διαδώστε την είδηση στους φίλους σας στο facebook στέλνοντας το επόμενο link και ζητώντας τους να το διαδώσουν και στους δικούς τους φίλους.

https://www.facebook.com/events/1232183713464005

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *