Στις 22 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Παρουσιάστηκε οπτικοακουστικό υλικό με ποιήματα και ιστορικά κείμενα από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου, με την καθοδήγηση του καθηγητή κ. Δ. Διαμαντόπουλου, καθώς και τραγούδια αφιερωμένα στην ημέρα αυτή, με την επιμέλεια του Ιάσονα Θηλυκού (διδασκαλία χορωδίας). Την γιορτή  παρακολούθησαν οι επίσημες αρχές, γονείς και κάτοικοι του νησιού.

Στις 25 Μαρτίου 2019 στο Μεγάλο Χωριό της Τήλου, έλαβε χώρα ο καθιερωμένος εορτασμός για την Επέτειο της Ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας, καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τήλου με εκπροσώπους μαθητές και μαθήτριές μας με παραδοσιακές στολές, παρέστησαν στην δοξολογία στον Ι.Ν. του Ταξιάρχη Μ. Χωριού. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο καθηγητής του σχολείου κ. Δημήτριος Διαμαντόπουλος.

Στη συνέχεια, παρέλασαν προς το Ηρώο του Μ. Χωριού και κατέθεσαν στεφάνι στην μνήμη των πεσόντων.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας συμμετείχαν και στην παρέλαση στα Λιβάδια, μαζί με όλα τα σχολεία του νησιού, όπου κατέθεσαν στεφάνι στο Ηρώο του νησιού. Τις εκδηλώσεις παρακολούθησε πλήθος κόσμου.