Με σεβασμό στην παράδοση και το παιδαγωγικό έργο των Τριών Ιεραρχών, το Γυμνάσιο Πελοπίου τίμησε τη μνήμη των προστατών της Παιδείας με εκκλησιασμό και διοργάνωση εορταστικής εκδήλωσης με την συμμετοχή των μαθητών/τριων.
Μετά τη Θεία Λειτουργία, οι μαθητές κάθε τάξης, συνοδευόμενοι από τους υπεύθυνους καθηγητές τους, κα Μπόκιου Ανδριάνα (ΠΕ02), κα Πούρνου Δήμητρα (ΠΕ04.02) και κ. Γεωργακόπουλο Παναγιώτη (ΠΕ02), έκοψαν τη βασιλόπιτα, τηρώντας το πατροπαράδοτο έθιμο. .
Στη συνέχεια, μαθητές της Β’ Γυμνασίου, με την καθοδήγηση του Θεολόγου και Διευθυντή του σχολείου κ. Ρούγκα Δημητρίου, παρουσίασαν μέσα από βίντεο και αναγνώσματα το σπουδαίο έργο των Τριών Ιεραρχών και τη συμβολή τους στη μόρφωση και τον ανθρωπισμό.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία, πρόοδο και μια δημιουργική χρονιά, εμπνευσμένη από τις αξίες της γνώσης, της αγάπης και της προσφοράς!