ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ/ΣΙΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ στο Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου με σκοπό τη συμμετοχή σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα

          ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ        

Υπουργείο Πολιτισμού , Παιδείας  & Θρησκευμάτων

Περιφερειακή Δ/νση Πρωτ/θμιας και Δευτ/θμιας Εκπ/σης Ν. Αιγαίου

   Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Δωδεκανήσου

 ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

 Περγιαλενής 85104 Κρεμαστή

Τηλέφωνα:  2241092900 – Fax: 2241092900 

 E-mail: mail@gym-kremast.dod.sch.gr

ΚΡΕΜΑΣΤΗ : 12/10/2016

Αρ. Πρωτοκόλλου :1408

 

ΘΕΜΑ:  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ/ΣΙΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ  στο Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου με σκοπό τη συμμετοχή σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

 

    ΣΧΕΤ.:        Υ.Α. 129287/Γ2/2011 (ΦΕΚ 2769, τ. Β΄, 02-12-2011) Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. με θέμα «Εκδρομές-Μετακινήσεις μαθητών Δημοσίων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός χώρας»

 

Η Διευθύντρια του Γ/σίου Κρεμαστής ζητά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα  τουριστικά  γραφεία για τη διοργάνωση εκπαιδευτικής επίσκεψης στο Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου, για την συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Μουσειοσκευή: «Γλώσσα και Γραφή».

Συγκεκριμένα:

– Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου 2016.

Η προσφορά της επίσκεψης θα περιλαμβάνει:

– Μετάβαση με πούλμαν από το Γ/σιο Κρεμαστής στο Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου, (Αντιπλοιάρχου Λάσκου 10α, Ρόδος) και επιστροφή στο Γ/σιο Κρεμαστής (11:15 π.μ.-13:45μ.μ.)

Αριθμός των συμμετεχόντων μαθητών θα είναι 33 μαθητές, ένας (1) αρχηγός  και  δύο (2) εκπαιδευτικοί συνοδοί  της εκπαιδευτικής επίσκεψης.

Υπεύθυνος καθηγητής: Τυρνενοπούλου Στυλιανή (ΠΕ02)

Εκπαιδευτικοί συνοδοί:1. Παππά Όλγα (ΠΕ02), 2 Σουγλές Β. (ΠΕ01)

 

Η προσφορά θα πρέπει να περιέχει και να εξασφαλίζει τα παρακάτω:

– Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, καθώς και πρόσθετη ασφάλιση για περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας μαθητή ή συνοδού καθηγητή.

– Την αποδοχή από το πρακτορείο ποινικής ρήτρας σε περίπτωση αθέτησης των όρων του συμβολαίου από τη μεριά του (εγγυητική επιστολή με ποσό που θα καθορίσει το σχολείο).

– Την αντιμετώπιση της περίπτωσης που δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στις προβλεπόμενες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας (καιρικές συνθήκες, εκλογές κ.λ.π.).

– Το λεωφορείο που θα είναι στη διάθεση των μαθητών για τις μετακινήσεις τους θα πρέπει να διαθέτουν όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές (ελεγμένα από τα ΚΤΕΟ, έγγραφα καταλληλότητας οχήματος, επαγγελματική άδεια οδήγησης, ελαστικά σε καλή κατάσταση, πλήρως κλιματιζόμενα κ.λπ.) καθώς και να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας για μετακίνηση μαθητών ( ζώνες ασφαλείας, έμπειροι οδηγοί κ.λ.π).

 

Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η τιμή (με ΦΠΑ) της εκδρομής για ένα (1) πούλμαν.

 

Με την προσφορά θα κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ.

Επιπλέον στον φάκελο της προσφοράς πρέπει να υπάρχει απαραιτήτως CD με την προσφορά  σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο τύπου doc ή pdf). Οι προσφορές θα  πρέπει να κατατεθούν σε κλειστούς φακέλους το αργότερο μέχρι την Τρίτη 25/10/2016 και ώρα 12.00 μ.μ. στο γραφείο  της Διευθύντριας του  Γ/σίου Κρεμαστής.

 

Η Διευθύντρια

Ξανθούλη      Παρασκευή

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση