Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 6ο Φεστιβάλ Σχολικής Οπτικοακουστικής / Κινηματογραφικής Δημιουργίας του Ομίλου Σινε Εκπαίδευση, στον κινηματογράφο Παλλάς.
Συμμετείχαν κινηματογραφικές ομάδες από δέκα σχολικές μονάδες και προβλήθηκαν δεκατρείς οπτικοακουστικές μαθητικές δημιουργίες μικρού μήκους με θεματολογία από τη σχολική ζωή, την επικαιρότητα, το περιβάλλον και την προστασία του, τα μαθηματικά, την τεχνολογία, την ειρήνη και τη γαστρονομία στη διαπολιτιστική της διάσταση.
Πριν από τις προβολές οι δημιουργοί, μαθητές/μαθήτριες και εκπαιδευτικοί, παρουσίασαν με λίγα λόγια την καλλιτεχνική τους δημιουργία.
Το γυμνάσιο Κρεμαστής έλαβε μέρος με την εργασία με τίτλο: «Πες το παρασύνθημα (μια παραλλαγή του γρίφου του κατασκόπου)» που αποτέλεσε και τη συμμετοχή μας στο 3ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Μαθητικό Μαθηματικό Φεστιβάλ που διοργάνωσε το Ελληνικό Κέντρο Επιστημών και Τεχνών με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και με τίτλο «Τα Μαθηματικά είναι παντού».
Υπεύθυνοι καθηγητές
Μπόχλου Ευθαλία
Σύρμου Ελένη
Τσόγκας Ευάγγελος
Για να δείτε τη συμμετοχή πατήστε εδώ





