↑ Επιστροφή σε Επικοινωνία

Σελίδα επισκεπτών – χώρος σχολίων

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να μας αφήσετε ένα σχετικό (ή και άσχετο) σχόλιο.

Γράψτε μας την άποψή σας για τον ιστολόγιό μας ή για κάποια από τις δημοσιεύσεις μας. Κάντε τις προτάσεις σας ή τις παρατηρήσεις σας ή απλά συζητήστε…

Ας επικοινωνήσουμε !!!

3 comments

 1. Βασιλική Βράκα

  Καλησπέρα από Ερέτρια!!!

  Ονομάζομαι Βασιλική, και είμαι από την Ερέτρια της Ευβοιας.Εντελώς συμπτωματικά βρήκα ότι στο σχολείο σας είναι η αγαπημένη μου γυμνάστρια κ.Βαρβάρα Δημιτριάδου!!
  Μπορω να πω ότι είμαι συγκινημένη που μπόρεσα μεσα από την σελίδα σας να την ξαναδώ, στις φωτογραφίες σας,μετα από ………………….18 ολόκληρα χρόνια!!!Η χαρά μου δεν περιγράφετε ,που ξαναβλέπω την καθηγητριά μου ξανά !!!Θέλησα να επικοινωνήσω ,μαζί σας , με αυτόν τον τρόπο,[mail..],και να σας ζητησω-παρακαλέσω να μου διευκρινίσετε αν όντως διδάσκει στο σχολειο σας κ πως θα μπορούσα να μιλήσω μαζί της!
  Εντελως τυχαία εμαθα μαζί με μια ακόμα παλιά μαθήτριά της ,πρόσφατα ότι βρίσκεται στο Κιλκίς.Η χαρά μας δεν ορίζεται,σε κάθε κουβέντα μας στην παρέα τόσα χρόνια υπήρχε πάντα.,Πρωταγωνιστουσαν,στην συζήτηση, οι στιγμές που ζησαμε μαζί της όλα μας τα χρόνια του Γυμνασίου κ δυο τάξεων Λυκειου που την είχαμε κοντά μας…!!
  Θα ήθελα πάρα πολύ να διαβάσει αυτό το mail μου,παρακαλώ,

  Με συγκίνηση κ πολλά φιλιά
  Βράκα Βασιλική…..

  ΥΓ :.{{κ.Βαρβάρα θα ήθελα να επικοινωνήσουμε ,έχετε πολλους χαιρετισμους από την Φούτρα Γεωργία-& Σταυρούλα Θεωδόρου….,ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!ΣΑΣ ΘΥΜΌΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ !!!
  πόσο θα ήθελα να σας αγκαλιάσω !!….μου έχετε λείψει παρα πολύ!!!!!!φιλιά!!!!!}}

  1. Τάσος Βαφειάδης

   Βασιλική, είδαμε λίγο καθηστερημένα το mail σου, αλλά θα το μεταφέρουμε άμεσα στην αγαπημένη σου καθηγήτρια (εργάζεται στο Γενικό Λύκειο Καμπάνη).

 2. Βράκα Βασιλική

  Μια ακόμα διευθ. Που μπορείτε να επικοινωνήσουμε Ειναι: vrakava@yahoo.gr

  Ευχαριστω πολύ!!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων