Καλώς ήρθατε στο σχολείο μας !!!

Το σχολείο μας βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη τοποθεσία στο χωριό Καμπάνης Κιλκίς. Στο Γυμνάσιο και το Λύκειο φοιτούν μαθητές από όλα τα χωριά του δήμου Γαλλικού Κιλκίς.

Το σχολείο μας διαθέτει πολύ καλές υποδομές σε αίθουσες, οργανωμένους χώρους καθώς και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια Πληροφορικής και Φυσικών Επιστημών στα οποία οι μαθητές μας μπορούν να εξασκηθούν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους. Στους χώρους του σχολείου λειτουργεί ασύρματο internet.

Ο παρών ιστότοπος φιλοδοξεί να γίνει ένας χώρος παρουσίασης πληροφοριών σχετικά με το σχολείο μας και τις δραστηριότητές του, δημοσίευσης χρήσιμων και χρηστικών πληροφοριών που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά ταυτόχρονα και ανταλλαγής απόψεων και συζήτησης.

Σας καλούμε να περιηγηθείτε στις σελίδες μας και σας προτρέπουμε να αφήσετε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας κάτω από κάθε μας δημοσίευση.

 

1

Εκδηλώσεις για την 3η Δεκεμβρίου-Πανελλήνια Ημέρα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες

Η 3η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Είναι μια ημέρα ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία. Με αφορμή την ημέρα καλέσαμε στο σχολείο μας παιδιά και τους συνοδούς τους από το Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς (ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ).Υλοποιήθηκαν πολλές δραστηριότητες σε συνεργασία …

Διάβασε περισσότερα

Ν2

17 ΝΟΕΜΒΡΗ

Σήμερα 17 Νοεμβρίου του 2023, Τιμούμε τους ήρωες του Πολυτεχνείου καθώς συμπληρώνονται 50 χρόνια από την νύχτα εκείνη που άλλαξε την ιστορία της νεότερης Ελλάδας. Είναι ανάγκη να ενισχύσουμε την μνήμη και να κατανοήσουμε τα γεγονότα. Οι μαθητές μας τιμούν την μνήμη του Πολυτεχνείου γράφοντας το αυθεντικό σύνθημα που παραμένει πάντα επίκαιρο. Συντάκτης κειμένου: Μέρκατα …

Διάβασε περισσότερα

ΡΟΥΠΕΛ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Στις 13/11/23 το σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτικές εκδρομές στο ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ (Α τάξη) και στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ(Β,Γ ταξη)

Διάβασε περισσότερα

999

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Τιμήσαμε σήμερα Παρασκευή 27/10/23 με μια μικρή γιορτή στο σχολείο μας τους ήρωες που με τη δράση και τη θυσία τους αντιμετώπισαν τα εχθρικά στρατεύματα της Κατοχής υπερασπιζόμενοι την εδαφική μας ακεραιότητα και την ανεξαρτησία μας.

Διάβασε περισσότερα

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση