Καλώς ήρθατε στο σχολείο μας !!!

Το σχολείο μας βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη τοποθεσία στο χωριό Καμπάνης Κιλκίς. Στο Γυμνάσιο και το Λύκειο φοιτούν μαθητές από όλα τα χωριά του δήμου Γαλλικού Κιλκίς.
Το σχολείο μας διαθέτει πολύ καλές υποδομές σε αίθουσες, οργανωμένους χώρους καθώς και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια Πληροφορικής και Φυσικών Επιστημών στα οποία οι μαθητές μας μπορούν να εξασκηθούν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους. Στους χώρους του σχολείου λειτουργεί ασύρματο internet.
Ο παρών ιστότοπος φιλοδοξεί να γίνει ένας χώρος παρουσίασης πληροφοριών σχετικά με το σχολείο μας και τις δραστηριότητές του, δημοσίευσης χρήσιμων και χρηστικών πληροφοριών που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά ταυτόχρονα και ανταλλαγής απόψεων και συζήτησης.
Σας καλούμε να περιηγηθείτε στις σελίδες μας και σας προτρέπουμε να αφήσετε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας κάτω από κάθε μας δημοσίευση.


ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Κ.Θ.Β.Ε.

Στις 29-01-20 υλοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στη Μονή Λαζαριστών – Σκηνή Σωκράτης Καραντινός από τους μαθητές του Γυμνασίου Καμπάνη για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Παραμύθι για δύο». Το  νεανικό αυτό  έργο, γραμμένο από τον καταξιωμένο σύγχρονο βρετανό συγγραφέα Φίλιπ Ρίντλεϊ, και σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ράπτη ενθουσίασε  τους μαθητές  για την αμεσότητα και τα σύγχρονα θέματα που …

Διάβασε περισσότερα

Οι βραβεύσεις του Γυμνασίου Καμπάνη στον πανελλήνιο διαγωνισμό: «Ποντιακός Ελληνισμός»

  Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 αντιπροσωπεία των μαθητών του Γυμνασίου Καμπάνη παρευρέθηκε στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για να παραλάβει τα βραβεία της και να συμμετάσχει στην τελετή βράβευσης των σχολείων που διακρίθηκαν στο πανελλήνιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα-διαγωνισμό: «Ποντιακός Ελληνισμός, μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον». Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα, που τελεί …

Διάβασε περισσότερα

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων