Εορτασμός επετείου του “ΌΧΙ” – 2023

FCvIcQCXIAIxIwV

Είναι με χαρά που σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας, όπου μοιραζόμαστε στιγμές και εμπειρίες από την πρόσφατη γιορτή μας προς τιμήν της 28ης Οκτωβρίου, της εθνικής εορτής μας εορτής.

Οι μαθητές συνδυάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον γεμάτο υπερηφάνεια, και συγκίνηση για να τιμήσουν τους αγώνες και τις θυσίες του παρελθόντος, και ήμασταν πολύ υπερήφανοι ως καθηγητές και γονείς για τις προσπάθειές τους.

Αφού ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης των Αριστείων, και των βραβείων, όπως και η ανάθεση της σημαίας, η γιορτή μας περιλάμβανε παρακολούθηση βίντεο όπως το πολεμικό ανακοινωθέν, καθώς και “Η πορεία προς το μέτωπο” που απεικονίζουν την πάλη των Ελλήνων στρατιωτών, σε αυτό που ονομάστηκε “Το έπος του 40”.

Στην γιορτή επίσης υπάρχει αφήγηση από τις μαθήτριες Κατερίνα Δαμβακάρη, και Νικολέτα Κίτσου, ενώ ποιήματα απήγγειλαν οι μαθητές Άγγελος Νομικός, Νικόλας Μπουζαλάκος,  Μαρία Μαλατέστα και Φανούρης Καρράς. Έγινε προσπάθεια από τους επιβλέποντες καθηγητές ώστε η αφήγηση και τα ποιήματα των παιδιών να “ντυθούν” με ανάλογες εικόνες που να δείχνουν την εποποιία του πολέμου του 40, της κατοχής και της αντίστασης, σε όλο τους το μεγαλείο και τη φρίκη.

DSC 0063 DSC 0053

Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και τη συμμετοχή σας σε αυτήν την εκδήλωση που μας ενώνει ως κοινότητα.