Την Παρασκευή πραγματοποιήσαμε την πρώτη μας διδακτική επίσκεψη για το σχολικό έτος 2018 – 2019. Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη – ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Πλευρώνας, Επίσκεψη – προσκύνημα – ξενάγηση στον Άγιο Ανδρέα της Πάτρας και ελεύθερο χρόνο στο κέντρο της πόλης.
Η Επίσκεψη αυτή περιείχε μια πρωτοτυπία. Συμμετείχε η Γ’ Γυμνασίου του δικού μας Σχολείου και η Γ’ Γυμνασίου του Γυμνασίου Κατοχής. Η ιδέα άνηκε στον αρχηγό της εκδρομής κ. Μαστρογιάννη Δημήτριο που διδάσκει και στα δύο σχολεία.
Το πείραμα της συνύπαρξης των δύο σχολείων αποδείχθηκε πετυχημένο. Οι μαθητές μας γνωρίστηκαν, έγιναν φίλοι και έκαναν μια πετυχημένη συνδιδασκαλία τόσο στο χώρο της Αρχαίας Πλευρώνας όσο και στην Πάτρα (Άγιος Αντρέας- Κέντρο πόλης) βοηθούμενοι από μια υπέροχη λιακάδα.
Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για επόμενη διδακτική επίσκεψη και γιατί όχι συνύπαρξη με άλλο σχολείο.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |




