Μαθητικό Φεστιβάλ Χορωδιών

WP_20170319_007

Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο το 4ο Φεστιβάλ Μαθητικών Χορωδιών. Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Σχολείο μας συμμετείχε στο Φεστιβάλ με τα τραγούδια: Το δικό σου παραμύθι (Διονύση Τσακνή- Μαριανίνας Κριεζή) , Ο Καραγκιόζης (Διονύση Σαββόπουλου), Άγγελος εξάγγελος (Διονύση Σαββόπουλου).

Η εμφάνιση των παιδιών του Σχολείου μας ήταν εντυπωσιακή και συγκινητική. Παρ’ ότι συμμετείχαν λίγοι μαθητές μας έδωσαν τον καλύτερο ευατό τους και κέρδισαν τις εντυπώσεις των ακροατών , ειδικών και μη. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό και απρόσμενο ήταν το τελευταίο τραγούδι που χωρίς μουσικά όργανα αλλά με ήχους καθημερινών χρηστικών αντικειμένων (σκουπόξυλα, κούπες, άδεια μπουκαλάκια αναψυκτικών κλπ) έδωσε ένα ξεχωριστό ρυθμό  και χρώμα με πρωτότυπο τρόπο.

Τη χορωδία του Σχολείου προετοίμασε η κ. Αθανασοπούλου  Αικατερίνη καθηγήτρια μουσικής του Σχολείου μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και στη μουσικό τους. Και  αυτή τη φορά οι μαθητές μας απέδειξαν ότι διαθέτουν διάθεση για προσπάθεια, θέληση, ταλέντο και επιθυμία να αναδεικνύουν το Σχολείο μας σε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται.