ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ “Let’s do it Greece”!!

Ένα μεγάλο “ΜΠΡΑΒΟ” στους εξαιρετικούς μαθητές μας, στους γονείς τους και στο εκπαιδευτικό προσωπικό του Γυμνασίου Γαλαξιδίου, αλλά και  και σε όσους στήριξαν το Πρόγραμμα “Let’s do it Greece”!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία-Παράρτημα Άμφισσας  επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Γαλαξιδίου και ενημέρωσε τους μαθητές του σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος στον οργανισμό μας. Ευχαριστούμε πολύ την πρόεδρο του παραρτήματος κ. Γεωργία Καπαρέλη-Καπούρου, καθώς και τους συνεργάτες της, κ. Μαντζώρο Αναστάσιο και Καλλία Ιωάννα!!

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” στο Γυμνάσιο Γαλαξιδίου!!

  Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και πολλά ευχαριστώ από “Το χαμόγελο του Παιδιού” στους μαθητές του Γυμνασίου Γαλαξιδίου και στους γονείς τους, αλλά και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου, για την φιλότιμη προσπάθειά τους, ώστε κάθε παιδικό προσωπάκι να ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ!!

Το Γυμνάσιο Γαλαξιδίου στον Εθνικό Διαγωνισμό “European Money Week 2018” – Εθνικός Διαγωνισμός για το Χρήμα

Συγχαρητήρια στους  μαθητές του Γυμνασίου Γαλαξιδίου για τη συμμετοχή τους στον Εθνικό Διαγωνισμό ‘EUROPEAN  MONEY  QUIZ”!! Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ) συμμετέχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο θεσμό της “European Money Week” της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας. Ο Εθνικός Διαγωνισμός για το Χρήμα, αποτελεί το πρώτο σκέλος της από κοινού πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας και […]

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΘΕΣΜΟΣ! «Το πείραμα του Ερατοσθένη για τον Υπολογισμό της Ακτίνας της Γης – 2019»

   «Το πείραμα του Ερατοσθένη για τον Υπολογισμό της Ακτίνας της Γης – 2019»:   Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, το ιστορικό πείραμα του Ερατοσθένη για τον υπολογισμό της περιφέρειας και της ακτίνας της Γης. Περίπου 650 σχολεία, συμπεριλαμβανομένων σχολείων της Κύπρου, του Βουκουρεστίου, του Καΐρου, της Γερμανίας, της Ιταλίας […]

;
Copyright © Γυμνάσιο Γαλαξιδίου Ν. Φωκίδας          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση