Το Γυμνάσιο Γαλαξιδίου στον Εθνικό Διαγωνισμό “European Money Week 2018” – Εθνικός Διαγωνισμός για το Χρήμα

Συγχαρητήρια στους  μαθητές του Γυμνασίου Γαλαξιδίου για τη συμμετοχή τους στον Εθνικό Διαγωνισμό ‘EUROPEAN  MONEY  QUIZ”!!

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ) συμμετέχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο θεσμό της “European Money Week” της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας.

Ο Εθνικός Διαγωνισμός για το Χρήμα, αποτελεί το πρώτο σκέλος της από κοινού πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας και των μελών της για τον Χρηματοπιστωτικό Εγγραμματισμό μαθητών ηλικίας 13-15 χρονών.

Στο πλαίσιο αυτό ολοκλήρωσε σήμερα με επιτυχία τον Πρώτο Εθνικό Διαγωνισμό για το Χρήμα “European Money Quiz”. Ο εν λόγο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μεταξύ 51 τάξεων από 25 Γυμνάσια της χώρας μας, ιδιωτικά και δημόσια. Η ΕΕΤ ευχαριστεί θερμότατα όλα τα σχολεία, τους μαθητές και τους καθηγητές τους για τη συμμετοχή τους στον εθνικό διαγωνισμό και το ενδιαφέρον που επέδειξαν στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Σημαντική υπήρξε η συνεισφορά της αρμόδιας Διεύθυνσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καθώς και του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων, προς τη διάδοση του Διαγωνισμού στα γυμνάσια όλης της χώρας.

;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © Γυμνάσιο Γαλαξιδίου Ν. Φωκίδας          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση