Εγγραφές Γυμνασίου Σεπτέμβριος 2024

Εγγραφές Γυμνασίου από 2/9/2024-6/9/2024.

eggrafes2024 25 orange

Από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024 ξεκινούν οι νέες εγγραφές, ανανεώσεις εγγραφών και οι μετεγγραφές μαθητών  Γυμνασίου  στο Εσπερινό Γυμνάσιο με Λ.Τ. Κομοτηνής, το οποίο συστεγάζεται με το 3ο Πειραματικό ΓΕ.Λ. Κομοτηνής στην οδό Φιλίππου 33 (περιοχή Cosmopolis).

Στο Εσπερινό Γυμνάσιο μπορούν να εγγράφονται ή να μετεγγράφονται ενήλικες (εργαζόμενοι ή άνεργοι) που έχουν απολυτήριο δημοτικού ή έχουν διακόψει τη φοίτησή τους στο Γυμνάσιο καθώς και ανήλικοι που εργάζονται ή εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες (όπως για παράδειγμα κατ’ ιδίαν διδαχθέντες, στρατεύσιμοι, κ.α. κατηγορίες). Το όριο απουσιών είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τα ημερήσια Γυμνάσια, οι ώρες διδασκαλίας λιγότερες και το ωράριο 18:00–21:20.

Η φοίτηση είναι τριετής για όσους εγγράφονται στην Α’ Γυμνασίου και το απολυτήριο είναι “ισότιμο” με  αυτό των ημερησίων Γυμνασίων ενώ ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα στους αποφοίτους να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ, καθώς και να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε Γενικά ή Επαγγελματικά Λύκεια.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες εντάσσονται ήπια στη μαθησιακή διαδικασία με σεβασμό και κατανόηση.

Για περισσότερες  πληροφορίες επικοινωνήστε ή επισκεφτείτε το σχολείο, καθημερινά 18:00-21:00

Φιλίππου 33, ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Τηλ: 2531028844

Email: gymekom@sch.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *