Δράση “Διαβάζω και Μοιράζομαι” – “Read & Share”
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΝ.Ε.Ε.Γ.-Λ Καστοριάς ευχαριστούν θερμά Το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου το οποίο μέσα από την δράση του: “Διαβάζω και Μοιράζομαι” – “Read & Share” προσέφερε 60 βιβλία από διάφορους εκδότες για τον εμπλουτισμό και την οργάνωση της νέας μας σχολικής βιβλιοθήκης η οποία συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και σύντομα ελπίζουμε να καταστεί ως και δανειστική.
Η δωρεά τους αυτή αναβαθμίζει το έργο μας και βελτιώνει την καθημερινή ενασχόληση και πρόοδο των μαθητών μας και μας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιούμε ποικίλες δράσεις φιλοαναγωσίας .
Ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ και την υπεύθυνη της δράσης κα. Κατερίνα Δερματά και τους ευχόμαστε υγεία και δύναμη. Πάντοτε να δημιουργούν και να μοιράζουν χαρά σε όλα τα σχολεία της Ελληνικής Επικράτειας.
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΕΕΓΥΛ
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΖΙΛΙΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

