Ολυμπιακή εβδομάδα 2023- 1η μέρα

Συμμετέχοντας για ακόμη μία φορά στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: «Ολυμπιακή Παιδεία – 3η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία», και έχοντας ως άξονα του προγράμματος τους Σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες με βασικό σύνθημα το: «Γνωρίζω τα Ολυμπιακά αθλήματα – μαθαίνω για τη βιωσιμότητα και τον υγιεινό τρόπο να ζεις» , το σχολείο μας επισκέφθηκε τους χώρους του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου για να προβεί σε μια δράση γνωριμίας με τα αθλήματα του τένις , του Καγιάκ και της κωπηλασίας.
Με την βοήθεια του Αθλητικού Συλλόγου Αντισφαίρισης Μαυροχωρίου και των προπονητών του: Τζήγκα Χρήστο, Φίτζιο Δημήτρη και της κ. Τσολακίδου Θάλειας μυηθήκαμε στα μυστικά του τένις , μάθαμε τις τεχνικές και τα στοιχεία εκείνα που ορίζουν το άθλημα, εξασκηθήκαμε στα τεχνικά χτυπήματα και παίξαμε με ευχαρίστηση μεταξύ μας δοκιμάζοντας τις δυνάμεις μας.
Έπειτα στο Ναυτικό όμιλο Μαυροχωρίου με την βοήθεια του προπονητή και καθηγητή του σχολείου μας κ. Βράκα Ανδρέα είδαμε μια προπόνηση Καγιάκ των παιδιών του σχολείου μας που συμμετέχουν ως αθλητές στα special Olympics με την ομάδα της Καστοριάς και τολμήσαμε να μπούμε στην λίμνη κωπηλατώντας γνωρίζοντας έτσι στην πράξη το πολύ όμορφο αυτό άθλημα.
Την δράση μας αυτή τίμησε με την παρουσία της η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού έργου Ειδικής Αγωγής και ενταξιακής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας κ. Νιάκα Ευγενία.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές του Αθλητικού Συλλόγου Αντισφαίρισης Μαυροχωρίου, τον Ναυτικό όμιλο Μαυροχωρίου για την παραχώρηση του χώρου και όλους όσους με χαρά στήριξαν και αυτή μας την δράση.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΕΕΓΥΛ.

IMG f2eda1b631c35c49aae6e8c6a441c32f V

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς