Αρχική » Χωρίς κατηγορία » ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

European Radio Logo

Δράσεις του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου – Για ένα ασφαλέστερο Διαδίκτυο

Saferinternet banner

1) SaferInternet4Kids.gr – Υλικό σχετικό με την ασφαλή χρήση του Ίντερνετ και τη χρήση των κοινωνικών δικτύων.

helpline banner

2) HelpLine.gr Συμβουλευτική γραμμή Βοήθειας Ηelp-line (διαθέσιμη και τηλεφωνικά στο 210-6007686)

safeline banner

3) SafeLine.gr – Ανοιχτή Γραμμή Καταγγελιών για το παράνομο περιεχόμενο του Διαδικτύου.

Ιστορικό

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

par pr0

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας η Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ν.Ευβοίας σε συνεργασία με τον υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων κ.Νεκτάριο Καντανολέων , διοργάνωσε εκδήλωση, όπου παρουσιάσθηκαν τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του σχολικού έτους 2023-2024. Από το σχολείο μας 60 μαθητές-μαθήτριες από όλες τις τάξεις που συμμετείχαν στην υλοποίηση, παρουσίασαν τα παρακάτω προγράμματα:

Η Περιβαλλοντική Ομάδα της Β΄τάξης με 26 μαθητές-μαθήτριες και συντονίστρια την καθηγήτρια κ.Ιωάννα Λιάκου, παρουσίασε το πρόγραμμα «Τα αρχαία μνημεία και η σύγχρονη θλίψη». Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι εκπαιδευτικοί κ.Σταυρούλα Παναγούλια και κ. Ελένη Ντούνα.

Η Περιβαλλοντική Ομάδα της Γ΄τάξης με 28 μαθητές-μαθήτριες και συντονίστρια την καθηγήτρια κ.Ζαχαρούλα Μάλλιαρη, παρουσίασε το πρόγραμμα «Θαλασσινές Ιστορίες». Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι εκπαιδευτικοί κ. Κωνσταντία Τσαρέ και κ.Αναστασία Σπανού.

Η Πολιτιστική Ομάδα με 23 μαθητές-μαθήτριες από όλες τις τάξεις και συντονίστρια την καθηγήτρια κ.Βασιλική Καμπούρη, παρουσίασε το πρόγραμμα «Χορός: μία έκφραση πολιτισμού και παράδοσης». Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι εκπαιδευτικοί κ. Γεώργιος Βοργιάς και κ. Χρυσάνθη Τσιμπίδου.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές-μαθήτριες που συμμετείχαν, καθώς και στους εκπαιδευτικούς που στηρίζουν αυτές τις δράσεις.

par pr1 par pr2

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση