Αρχική » 2018 » Νοέμβριος

Αρχείο μηνός Νοέμβριος 2018

European Radio Logo

Δράσεις του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου – Για ένα ασφαλέστερο Διαδίκτυο

Saferinternet banner

1) SaferInternet4Kids.gr – Υλικό σχετικό με την ασφαλή χρήση του Ίντερνετ και τη χρήση των κοινωνικών δικτύων.

helpline banner

2) HelpLine.gr Συμβουλευτική γραμμή Βοήθειας Ηelp-line (διαθέσιμη και τηλεφωνικά στο 210-6007686)

safeline banner

3) SafeLine.gr – Ανοιχτή Γραμμή Καταγγελιών για το παράνομο περιεχόμενο του Διαδικτύου.

Ιστορικό

12ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ (docfest)

Στα πλαίσια του 12ου Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ (docfest), το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Χαλκίδα, οι τρεις τάξεις του σχολείου μας παρακολούθησαν την Τετάρτη 14/12/2018 και την Πέμπτη 15/12/2018 προβολές στο θέατρο Παπαδημητρίου. Tις ίδιες ημέρες 4 μαθητές του σχολείου μας έλαβαν μέρος σε ένα πιλοτικό εργαστήριο δημιουργίας ενός ολιγόλεπτου ντοκιμαντέρ, το οποίο και προβλήθηκε στην τελετή λήξης του φεστιβάλ την Κυριακή 18/12/2018.

Δράση “Αστέρι της Ευχής” – Βράβευση Γυμνασίου Δροσιάς Εύβοιας

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας ενημερώνουμε ότι απονεμήθηκε στο Γυμνάσιο μας το Γενικό Ειδικό Βραβείο για την δράση“Αστέρι της Ευχής” 2017-2018. Η πρωτοβουλία και η υλοποίηση της δράσης “Αστέρι της Ευχής”  ανήκει στον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου, δράση η οποία θα συνεχιστεί και την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Διδακτική επίσκεψη στο μουσείο Φωταερίου

Τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη των μαθητών της Γ’τάξης του Γυμνασίου στο μουσείο Φωταερίου στην Τεχνόπολη (περιοχή Γκάζι) στο πλαίσιο του μαθήματος της Τεχνολογίας.

Εκδήλωση επετείου Πολυτεχνείου 2018

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη γιορτή για την επέτειο του “Πολυτεχνείου¨ την Παρασκευή 16-11-2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Η φετινή μας γιορτή διενεργήθηκε με την μορφή ενός θεατρικού σκέτς που γράφτηκε από τον συντονιστή της εκδήλωσης, καθηγητή του σχολείου μας, κ. Σταματόπουλο, εμπνευσμένο από την τριλογία μυθιστορημάτων της συγγραφέως Ελ. Πριόβολου “η τριλογία των Αθηνών”. Συμμετείχαν με ιδιαίτερη επιτυχία οι μαθητές: Αντωνάκης Κ. (Γ1), Σέχου Χρ. (Γ3), Τσιμπού Άρτ. (Γ2) και Παυλίδου Αν. (Γ3), καθώς και οι μαθητές του τμήματος Γ3, ως χορωδία. Τα τραγούδια της εκδήλωσης “έντυσε” μουσικά ο συνάδελφος κ. Φ. Μπέης.

Βράβευση μαθήτριας σε διαγωνισμό.

                Η διευθύντρια του γυμνασίου Δροσιάς, Αθηνά Μοσχάκη και ο σύλλογος διδασκόντων, συγχαίρει θερμά τη μαθήτρια Ευαγγελία Κολούτσου για τη βράβευσή της στον 37ο Πανευρωπαϊκό  διαγωνισμό Εαs, λογοτεχνικού διηγήματος με   θέμα “οραματιζόμαστε το μέλλον” και της ευχόμαστε να αγωνίζεται με τον ίδιο ζήλο και στο μέλλον και να δέρπει πάντα καρπούς από τους κόπους της.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση