Η καλλιτεχνική ομάδα streetatelier.gr σε συνεργασία με τη freeandunion.org κόσμησαν την πρόσοψη του κτηρίου μας με ένα πολύχρωμο graffiti με κοινωνικό και οικολογικό μήνυμα. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν απορρόφησαν όσο διοξείδιο του άνθρακα θα απορροφούσαν 122 δέντρα, σύμφωνα με την πινακίδα που αναρτήθηκε δίπλα στο έργο!!!
Το έργο πραγματοποιήθηκε ως χορηγία της εταιρείας CONVERSE και της δράσης CITY FORESTS (https://conversecityforests.com/) με έγκριση του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΔιαβάστε περισσότεραΜη αποδοχή