Μαρ 12 2017

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ «Κριτήρια αξιολόγησης αγώνων επιχειρηματολογίας & αντιλογίας»

retor1-smΤο ΚΕΣΥΠ Πάτρας  της  Δ/νσης  Δ/βάθμιας Εκπ/σης Αχαΐας, δια των Υπευθύνων του Φραγκάκη Σταύρου και Παππά Μαρίας και οι Σχολικές Σύμβουλοι  ΠΕ02 Αχαΐας κ.κ. Καραλή Βασιλική και Ψυχογυιοπούλου Παναγιώτα,  συνδιοργάνωσαν  επιμορφωτικό  βιωματικό σεμινάριο –εργαστήριο με θέμα : «Κριτήρια αξιολόγησης αγώνων επιχειρηματολογίας & αντιλογίας». διάρκειας 4 ωρών .

retor2-smΤο Σεμινάριο-Εργαστήριο αποσκοπούσε  στην επιμόρφωση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών σε σύγχρονα παιδαγωγικά ζητήματα και μεθοδολογικά εργαλεία της εκπαιδευτικής διαδικασίας, όπως η ενδυνάμωση του διευρυμένου ρόλου των εκπαιδευτικών, η επικαιροποίηση της παρεχόμενης γνώσης σε θέματα καλλιέργειας δεξιοτήτων ζωής  και η ενεργός εμπλοκή των εκπαιδευτικών στις βιωματικές δραστηριότητες που εφαρμόζονται στα προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας.

Το σεμινάριο- εργαστήριο  θα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  8 Μαρτίου 2017 και  χώρος υλοποίησης του ήταν το Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Πατρών από 11:30-14:00μ.μ. με θεματική: «Κριτήρια αξιολόγησης αγώνων επιχειρηματολογίας & αντιλογίας».

retor3-smretor4-smΕισηγήτριες του εργαστηρίου ήταν οι κ. Σοφία Μητρούλια και Σοφία Κωτσελένη, εκπαιδευτικοί ΠΕ02 του Πειραματικού Λυκείου Πανεπιστημίου Πατρών. Συμμετείχαν μαθητές του Πειραματικού Λυκείου Πανεπιστημίου Πατρών, οι οποίοι χωρισμένοι σε ομάδες παρουσίασαν έναν αγώνα αντιλογίας. Οι εκπαιδευτικοί ως κριτές κατέγραφαν και αξιολογούσαν την συνολική παρουσία κάθε μαθητή. Ακολούθως κάθε ομάδα εκπαιδευτικών παρουσίασε τα συμπεράσματά της και έγινε συζήτηση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές  του Πειραματικού Λυκείου Πανεπιστημίου Πατρών για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση του εργαστηρίου.

retor5-sm

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ «Κριτήρια αξιολόγησης αγώνων επιχειρηματολογίας & αντιλογίας»




Λυπούμαστε αλλά δεν επιτρέπεται η προσθήκη σχολίων προς το παρόν.