Βράβευση eTwinning, Εθνική Ετικέτα Ποιότητας 2024

Με βράβευση Εθνικής Ετικέτας Ποιότητας ολοκληρώθηκε η απαιτητική δουλειά μιας ολόκληρης χρονιάς.  Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές μου για την κατάκτηση του στόχου τους. Θερμά ευχαριστώ στους γονείς για την αμέριστη εμπιστοσύνη και στήριξη.

Dear GEORGIA,

Congratulations! You have been awarded the eTwinning National Quality Label for your participation in the project “THE MYSTERIOUS JOURNEY OF LITTLE EXPLORERS”. Your National Support Organisation left the following note when reviewing your application:

Υλοποιήσατε ένα ενδιαφέρον eTwinning έργο με σκοπό την διαπολιτισμική εκπαίδευση και μία ευρωπαϊκή συνεργασία ήταν το πλέον κατάλληλο περιβάλλον. Τα θετικά σημεία του έργου σας ήταν η συνεπής συμμετοχή σας σε όλες τις δράσεις του έργου, η πολύ καλή ενσωμάτωσή του στο πρόγραμμά σας, οι ποικίλες δράσεις για τις χώρες, η πολύ καλή τεκμηρίωσή τους με φωτογραφίες, οι δημιουργίες των μαθητών σας για όλες τις χώρες, τα online παιγνίδια που παίξατε για τις χώρες, οι κοινές δράσεις για την Ημέρα eTwinning και SID καθώς και ο διαγωνισμός για το λογότυπο.

 



Λήψη αρχείου

Στιγμιοτυπο βράβευσης eTwinning στιγμιο