Εορταστικό το κλίμα στην πρώτη για το 2023 συνάντηση του Ομίλου μας την περασμένη Τετάρτη. Περιμέναμε να απαλλαγούμε από την πίεση των εξετάσεων του Α΄ τετραμήνου για να απολαύσουμε μια εναλλακτική βασιλόπιτα, η οποία δεν περιείχε γλουτένη, δεν περιείχε ζάχαρη αλλά κορινθιακή σταφίδα και μέλι από άνθη πορτοκαλιάς (από τους αργίτικους πορτοκαλεώνες), ενώ στη λιπαρότητά της συνέβαλε ένα αρωματικό στακοβούτυρο από τα Χανιά. Για την εορταστική επικάλυψη χρησιμοποιήσαμε: ερεικόμελο αραιωμένο με νερό μαστίχας, πάνω στο οποίο ρίξαμε βιολογική πολυανθική γύρη ερείκης και ρόδι Ερμιόνης. Πέντε οι νικητές του τυχερού φλουριού οι οποίοι κέρδισαν βρώσιμα δώρα με υπερτροφές, ενώ κλείσαμε την απογευματινή συνάντησή μας με ένα ισχυρά αντιοξειδωτικό αρωματικότατο έγχυμα από τα περίφημα αγιοργούσικα ροδοπέταλα.
Αφήστε μια απάντηση