
Ζεστός για την εποχή και γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός στη χώρα μας την Τετάρτη.
Η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι πιο εμφανής στα ηπειρωτικά όπου και η θερμοκρασία τοπικά θα φτάσει και τους 36 βαθμούς ,τις μεσημεριανές ώρες.
Πιθανότητα για βροχές από το μεσημέρι και μετά , έχουν τα ορεινά της Βόρειας -Βορειοδυτικής χώρας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 23 έως 32 βαθμούς στα κεντρικά από 25 έως 36 και στα νότια από 24 έως 30.
Οι άνεμοι δεν θα προβληματίσουν καθώς θα είναι ασθενείς έως μέτριοι, μεταβλητοί στο μεγαλύτερο τμήμα του Αιγαίου, 3-4 μποφόρ και μόνο στο Ικάριο και Καρπάθιο πέλαγος , αλλά και στο νότιο Ιόνιο θα φτάσουν τα 5-6 μποφόρ, πνέοντας από Βορειοδυτικές διευθύνσεις.
Τώρα, για τις επόμενες μέρες η ζέστη θα συνεχιστεί και την Πέμπτη-Παρασκευή με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει 1-2 βαθμούς (τοπικά), αλλά από το Σάββατο αναμένεται αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα.
Καλά να περνάτε και καλή σχολική χρονιά!


Αφήστε μια απάντηση