Πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί το επόμενο τριήμερο στη χώρα μας, η οποία θα αρχίσει να γίνεται αισθητή από την Παρασκευή. Πιο αναλυτικά:
Παρασκευή: Βοριάδες 4-5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 14C (10 στα βόρεια) έως 20C(18 στα βόρεια). Ασθενείς βροχοπτώσεις από το μεσημέρι και μετά.
Σάββατο: Βοριάδες από 4(στα δυτικά και νότια) έως 6 μποφόρ στα Βόρεια και ανατολικά. Θερμοκρασία από 12C (8 στα βόρεια) έως 17C(13 με 14 στα βόρεια). Βροχοπτώσεις από την αλλαγή της μέρας έως το απόγευμα.
Κυριακή: Ισχυροί βοριάδες έως 7 μποφόρ στα Ανατολικά και Βόρεια. Θερμοκρασία από 10C (6 με 7 στα βόρεια) έως 14(11με 12 στα Βόρεια). Ασθενείς βροχοπτώσεις μέχρι το απόγευμα. Εννοείται πως στις κορυφές των ορεινών όγκων η θερμοκρασία θα είναι πολύ χαμηλότερη αγγίζοντας την Κυριακή τα ξημερώματα τους 1 με 2 βαθμούς (Πάρνηθα).
Για αναλυτικότερη ενημέρωση στις καθημερινές μας προβλέψεις…


Αφήστε μια απάντηση