Άστατος θα είναι ο καιρός σε αρκετές περιοχές τις χώρας μας , τη Δευτέρα.
Περισσότερο θα φανεί στη Δυτική χώρα, νησιά Ιονίου, Ήπειρο, Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο όπου από το ξημερώματα θα συννεφιάσει και κατά τη διάρκεια της ημέρας θα εκδηλωθούν κάποιες σποραδικές βροχές, που μετά το απόγευμα θα είναι πιο γενικευμένες.
Βροχές επίσης αναμένονται στην Κρήτη όπου θα επεκταθούν και στις νότιες Κυκλάδες και κοντά στο μεσημέρι και μετά, βροχές θα έχουν και τα Δωδεκάνησα με πιθανότητα και για τα βορειότερα νησιά.
Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε εναλλαγές συννεφιάς και ήλιου , αλλά από το μεσημέρι και μετά όλο και σε περισσότερα μέρη θα συννεφιάζει.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -7 έως 12 βαθμούς, στα κεντρικά από -2 έως 15 βαθμούς και στα νότια από 7 έως 16 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα είναι νοτιοδυτικοί-νότιοι ,ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στο Μυρτώο και στο Ικάριο πέλαγος ισχυροί , μέχρι 6.
Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.
Τώρα για την Τρίτη , οι βροχές που σας είχα ενημερώσει φαίνονται να έρχονται και διακρίνεται και συνέχεια στην κακοκαιρία που πέρα από τις βροχές θα φέρει και χιόνια (κυρίως στα βόρεια και μεγαλύτερα υψόμετρα της κεντρικής χώρας).
Θα υπάρχει ενημέρωση.
Καλή εβδομάδα να έχουμε!
Αφήστε μια απάντηση