Η κακοκαιρία από την Τετάρτη εγκαταλείπει πλέον και τα ανατολικά της χώρας μας, σηματοδώντας τη βελτίωση του καιρού που θα ακολουθήσει την Πέμπτη.
Η βελτίωση αυτή βέβαια, δείχνει να είναι παροδική , καθώς από την Παρασκευή θα έχουμε νέα επιδείνωση του καιρού , τουλάχιστον μέχρι και τη Δευτέρα τα ξημερώματα.
Τα χαρακτηριστικά της νέας κακοκαιρίας θα είναι οι βροχές και η σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.
Ας δούμε όμως , πώς θα έχουν τα πράγματα την Πέμπτη.
Καλοκαιρία θα έχουμε την Πέμπτη σχεδόν σε όλη τη χώρα. Κάποιες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα βόρεια , από το απόγευμα και μετά ,που θα δώσουν κάποιες βροχές προς το βράδυ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα είναι στα φυσιολογικά πλαίσια για την εποχή.
Οι άνεμοι θα είναι ιδανικοί για θαλάσσια ταξίδια, καθώς θα είναι μεταβλητοί , μέχρι 5 μποφόρ (στα νότια).
Κάνοντας κλικ πάνω στο χάρτη και στις φωτογραφίες, μπορείτε να τις μεγεθύνετε. Οι φωτογραφίες είναι από την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε την Αττική.
Καλά να περνάτε!
Η πρώτη φωτογραφία είναι από τη Νίκαια, η δεύτερη και η τρίτη (υδροστρόβιλος) από την Αίγινα και η τέταρτη από το Μαυρολιθάρι στην Οίτη στα 1220 μέτρα. Θαυμάστε…!






Αφήστε μια απάντηση