Αγγλικά 4ου Δ.Σ Πτολεμαϊδας

Our English Classroom records- follow us!

ETwinning “Language Power EDL” 6th grade Ptolemaida 4th Primary, Greece

Απρ 202421
etwinning logo 656x369

Στον παρακάτω σύνδεσμο βρίσκεται ένα μέρος της εργασίας που ανέλαβε η τάξη των αγγλικών της ΣΤ’ του σχολείου μας. Κάναμε έρευνα για ένα βασικό ορόσημο 2 συνεργαζομένων σχολείων εκ των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμά μας. Μας έτυχαν τα τείχη του Νουμπρόβνικ της Κροατίας και ο αρχαιολογικός χώρος της Γέρασας στην Ιορδανία. Ερευνήστε ελεύθερα και την δουλειά των υπολοίπων συνεργαζόμενων σχολείων!

Etwinning “Language Power EDL” researching our partner-countries landmarks

από κάτω από: etwinning, Εργασίες ΣΤ' τάξης| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ETwinning “Language Power EDL” 6th grade Ptolemaida 4th Primary, Greece    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

Ομάδες

Να συστηθώ.

Ονομάζομαι Ευαγγελία και με φωνάζουν Ίβα.  Διδάσκω Αγγλικά στο 4ο δημοτικό Σχολείο Πτολεμαϊδας και μου αρέσει να βοηθάω τους μαθητές και τις μαθήτριες να εκφράζονται στην γλώσσα που διδάσκονται. Παίζουμε παιχνίδια, κάνουμε εργασίες (εκτός απο λεξιλόγιο και γραμματική) και συνδεόμαστε με σχολεία του εξωτερικού για να εφαρμόσουμε όσα ξέρουμε στα αγγλικά με τους μαθητές των ξένων σχολείων. Μας προσφέρει και ανταλλαγή πολιτιστικών και γεωγραφικών γνώσεων, οπότε είναι ενδιαφέρον και συναρπαστικό για όλους! Κυρίως, όμως, μας αφήνει καινούριες φιλίες!

Μένετε συντονισμένοι για όλες τις δράσεις και αταξίες μας!

European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων