ΚΑΡΑΜΕΛΑ 1η εκπομπή, 2η χρονιά

 

Νηπιαγωγείο Καραμέλα

Νηπιαγωγείο Καραμέλα

Επιτέλους είμαστε στον… αέρα! Για την ακρίβεια στον διαδικτυακό αέρα του European school radio.

Είμαστε η ομάδα του νηπιαγωγείου της Καραμέλας. Δηλαδή η περσινή ομάδα των προνηπίων. Και την προηγούμενη χρονιά βλέπαμε τα μεγαλύτερα παιδιά του σχολείου να ηχογραφούν, να τραγουδούν, να επιλέγουν τραγούδια, νέα, να παίρνουν συνεντεύξεις…

Και επιτέλους τώρα είναι η σειρά μας να φτιάξουμε την δική μας εκπομπή.

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου λοιπόν, στις 11:00 το πρωί, συντονιστείτε στο European School Radio. Συντονιστείτε με την καλή σας διάθεση, φτιάξτε ένα καφέ, πάρτε αγκαλίτσα τα παιδιά σας και …τεντώστε τα αυτιά σας.

Θα ακούσετε τραγούδια που αγαπάμε πολύ, ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το «πού πήγαν τα Χριστούγεννα», και λίγες οδηγίες από.. ειδικούς για τον σεισμό γιατί ο κύριος …Εγκέλαδος εμφανίζεται απρόσκλητος και καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι είτε είναι γιορτές ή διακοπές είτε είναι νύχτα ή μέρα ή Κυριακή ή Δευτέρα!

Η εκπομπή μας θα συμπεριλαμβάνει επίσης μια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη ενός σπουδαίου Καλικαντζαρολόγου. Χρήσιμες οδηγίες για να συναντήσετε …καλικάντζαρους!

Ο μάγειρας του Μπακαλόγατου Γιώργος Καντέλης, μας προτείνει ένα γεύμα για το γιορτινό τραπέζι και για κλείσιμο κρατήσαμε το καλύτερο.

Για λίγες μέρες γίναμε τα «Μανιτού» του σχολείου. Και ως «μανιτού» θα σας ευχηθούμε για τα Χριστούγεννα.

Τι είναι τα Μανιτού;

Ε, ακούστε την εκπομπή και θα μάθετε!!!

Καλές γιορτές

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/12/18/%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b1-1%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%ae-2%ce%b7-%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ac/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση