Οι λέξεις συναντούν την Άνοιξη

 

ΑΝΟΙΞΗ

Σχέδιο του εικαστικού κύριου Β.Θεοδωρίδη, συνεργάτη της Καραμέλας

Άνοιξη, ανανέωση, ανάσταση…

 

Με αυτές τις λέξεις σαν οδηγό, στήσαμε την εκπομπή που θα ανέβει στον ραδιοφωνικό αέρα του European School Radio το Σάββατο 12 Απριλίου 2014.

Αυτή τη φορά η εκπομπή μας δεν θα έχει την συνηθισμένη της ροή, μιας και που βασίζεται στην εκδήλωση που ετοιμάσαμε με θέμα «οι λέξεις συναντούν την Άνοιξη».

Όσοι καταφέρουν να είναι στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ζωντανά όσα έχουμε ετοιμάσει. Οι μικρότεροι φίλοι μας,  έχουν απεικονίσει την Άνοιξη εικαστικά. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να δει σε μια ραδιοφωνική εκπομπή.

Ελπίζουμε όμως να καταφέρουμε να σας μεταφέρουμε τα συναισθήματα που μας δημιούργησαν οι στίχοι γνωστών ποιητών. Θα ακούσετε λοιπόν λέξεις που γίνονται στίχοι και στίχους που συναντούν όμορφες μελωδίες. 

Δεν θα ακούσετε μόνο εμάς τα παιδιά, αλλά και τους ανθρώπους που μαζί τους περνάμε πολύ από τον καθημερινό μας χρόνο. Στην εκδήλωσή μας, ο κύριος Βαγγέλης, ο οδηγός του σχολικού, τραγουδάει μαζί μας και χαιρόμαστε που τον βλέπουμε να παίζει κιθάρα. Για την εκπομπή μας ηχογραφήσαμε και πολλούς άλλους …μεγάλους να λένε ποιήματα. Είχε πλάκα να τους κυνηγάμε με το μαγνητοφωνάκι την ώρα που έκαναν κάτι από τα καθημερινά τους. Μόλις έλεγαν το ποίημα όμως, γαλήνευε το πρόσωπο και η φωνή τους.

Με αυτό τον τρόπο καλωσορίζουμε την Άνοιξη και αναμένουμε την Ανάσταση και το Πάσχα.

Με τις ευχές μας λοιπόν για καλή Ανάσταση, σας αφιερώνουμε αυτή την εκπομπή που είναι γεμάτη όμορφες λέξεις και μελωδίες.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/04/11/%ce%bf%ce%b9-%ce%bb%ce%ad%ce%be%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%be%ce%b7/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση