Αφιέρωμα στον Παντελή Βούλγαρη – Μουσικά αβγΑ Μουσικού Σχολείου Βέροιας

Vourgaris

 Ο Παντελής Βούλγαρης και η Ιωάννα Καρυστιάνη στο European School Radio

         Μη χάσετε αυτήν την Κυριακή 13 –  4  -2014 στις 5 -6 μ.μ στο European School Radio –  το πρώτο διαδικτυακό μαθητικό ραδιόφωνο την εκπομπή «And…Action» της ραδιοφωνική ομάδας «Μουσικά αβγΑ» του Μουσικού Σχολείου Βέροιας.

Η εκπομπή είναι αφιερωμένη στον γνωστό Έλληνα σκηνοθέτη του κινηματογράφου, Παντελή Βούλγαρη. Στο α΄ μέρος της εκπομπής τα μέλη της ομάδας – που αποτελείται από μαθητές της α΄ και β΄ γυμνασίου – παρουσιάζουν αγαπημένες ταινίες του σκηνοθέτη καθώς και τα soundtracks  των ταινιών αυτών. Στο β΄ μέρος η εκπομπή φιλοξενεί αποσπάσματα από την ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολούθησε  την προβολή της νέας ταινίας του Παντελή Βούλγαρη, Μικρά Αγγλία, στη Βέροια στην οποία συμμετείχαν ο σκηνοθέτης και η συγγραφέας και σεναριογράφος της ταινίας κα Ιωάννα Καρυστιάνη. 

Σας περιμένουμε στην παρέα μας για ένα υπέροχο κινηματογραφικό απόγευμα!andaction

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/04/11/%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%ad%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%ae-%ce%b2%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b3%ce%b1%cf%81%ce%b7-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση