Έβδομη εκπομπή Καραμέλας

φωτογραφία 1 (1)

Μάρτης είναι νάζια κάνει.  
Πότε κλαίει πότε γελάει!

Αυτό το Σάββατο, στις 10 το πρωί ΝΤΑΝ ακούστε τη νέα εκπομπή από τα παιδιά του νηπιαγωγείου της Καραμέλας. Μια εκπομπή αφιερωμένη στον Μάρτη και στην Άνοιξη.

  • Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον Μάρτη σας τα αποκαλύπτουμε μέσα από μια ιστορία που είπαμε στην τάξη.
  •  Τι μας θυμίζει η Άνοιξη; Πώς νιώθουμε; Ποιες λέξεις μας έρχονται στο μυαλό; Όλα αυτά μαζί με τους γονείς μας τα βάλαμε στο χαρτί. Είπαμε να τα συμπεριλάβουμε και σε αυτή την εκπομπή.
  • Θέλετε κι εσείς να μας πείτε κι εσείς τι νιώθετε για την Άνοιξη; Κι αν δεν σας είναι εύκολο να μας ανοίξετε την καρδιά σας, θα σας…  τάξουμε κάτι. Έχουμε ένα σωρό ιδέες για να ξεκλειδώσουμε την καρδιά σας….
  • Βιβλιοπροτάσεις
    Λίγα λόγια για ιστορίες που διαβάσαμε και συμβουλές ακόμη και για το ΠΩΣ να τα διαβάσετε! Μέχρι και τραγούδι για μια συγγραφέα τραγουδάμε (Προσοχή συμπεριλαμβάνεται ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ διαφήμιση!!!).
  • Ταξιδεύοντας…
    Ταξιδεύουμε στη μακρινή Ιαπωνία και συναντάμε  τη Νεράιδα της Ανθισμένης Κερασιάς  και μαζί της αναζητάμε  το μαργαριτάρι της αγάπης. Άραγε θα το βρούμε; Γιατί αν η νεράιδα πεθάνει η άνοιξη δεν θα ξαναέρθει ποτέ στο βουνό Α Λι. Μια ιστορία βασισμένη στο βιβλίο “Ανθισμένες κερασιές στο βουνό Α Λι”, Σου-Νου Γιαν, μτφ. Μ.Αγγελίδου, εικονογράφηση: Γιου-Ραμ Ζαγκ, Εκδ. Παπαδόπουλος
  • Και για τέλος θα ακούσετε το ανεκδοτάκι μας.Που μαζί με όλα τα άλλα, ελπίζουμε να γεμίσει το Σαββατοκύριακό σας με χαμόγελο

Στην εκπομπή συμπεριλαμβάνονται και τραγούδια που αγαπάμε πολύ και που επίσης κρύβουν στα λόγια και στις μουσικές τους πολύ άνοιξη.

Καλή ακρόαση

 

Ακούστε εδώ προηγούμενες εκπομπές της ομάδας μας

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/03/14/%ce%ad%ce%b2%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%b1%cf%82/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση