Οι Super 5 Class ζωντανά στο Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό “Αθήνα 9,84”

super5class_logo_final

 

Σήμερα 11/3/2014 oι μαθητές της Ε΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος, οι μικροί μας ραδιοφωνατζήδες, πήγαν επιμορφωτική επίσκεψη στο Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό “Αθήνα 9,84” στα πλαίσια του Πολιτιστικού Προγράμματος που εκπονούν για το διαδικτυακό ραδιόφωνο European School Radio . Εκεί αφού ξεναγήθηκαν στα στούντιο και ο κος Μάκης Ψωμάς ο ηχολήπτης του σταθμού τους έδειξε πώς γίνεται η ηχοληψία μιας ζωντανής εκπομπής έζησαν, όπως μας είπαν οι ίδιοι, μια καταπληκτική εμπειρία!!!
Η δημοσιογράφος κα Νόνη Καραγιάννη τους έδωσε βήμα στην εκπομπή της “Αθήνα Σήμερα” και βγήκαν ζωντανά στον αέρα στις 11.10πμ. Την ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό!!!

Ακούστε το 8λεπτο απόσπασμα της εκπομπής εδώ: https://db.tt/D3oRkRBx

Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τη δική τους εκπομπή και τα θέματα που πραγματεύεται η δική τους δημοσιογραφική ομάδα!!!

Οι ραδιοφωνατζήδες μας εντυπωσίασαν με την ωριμότητά τους και την ευφράδεια λόγου τους πράγμα πολύ σημαντικό αν σκεφτεί κανείς ότι δεν ήξεραν πως θα βγουν στον αέρα και ήταν απροετοίμαστοι για κάτι τέτοιο. Απέσπασαν πολλά συγχαρητήρια τόσο στον αέρα από την κα Καραγιάννη όσο και εκτός αέρα, ενώ πολλά συγχαρητήρια πήραν και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, ο κος Τσιτσίρης Παναγιώτης και η κα Μαραγγέλη Χριστιάνα που ήταν παρόντες αλλά και οι υπόλοιποι.
Από εμάς όλους ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους μαθητές μας που όπου κι αν έχουν πάει μόνο θετικά σχόλια έχουν αποσπάσει και τους ευχαριστούμε θερμά που διαφημίζουν το σχολείο μας μέσα από τη δουλειά τους. Μας δίνουν πάντα μεγάλη χαρά και μας κάνουν να αισιοδοξούμε για το μέλλον της κοινωνίας μας!!!
Παιδιά συνεχίστε έτσι!!!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/03/11/%ce%bf%ce%b9-super-5-class-%ce%b6%cf%89%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%bf%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση