Καλοσωρίζουμε τον Φεβρουάριο παρέα

MONA LISA

Ρίχνουμε μια τελευταία ματιά στον Ιανουάριο, που μας φώτισε πολύ με τις λιακάδες του.
Και που οι ηλιόλουστες μέρες του, μας πήραν το μυαλό πηγαίνοντάς το πότε εδώ και πότε εκεί.

Μπορεί το μυαλό μας να ταξίδευε απο τη μια, απο την άλλη θυμηθήκαμε πως έχουμε να ετοιμάσουμε και τη ραδιοφωνική μας εκπομπή!

Τα καταφέραμε λοιπόν, και το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου σας περιμένουμε στον ραδιοφωνικό αέρα του EuropeanSchoolRadio στις 10:00 ακριβώς!

Είμαστε λοιπόν τα παιδιά DaΚαραμέλα!

Α, μην απορείτε! Έχουμε επηρεαστεί από την έκθεση Λεονάρντο Ντα Βίντσι που επισκεφτήκαμε και θα ακούσετε στην εκπομπή μας πολλά γι’ αυτή.

Θα ακούσετε και για την Αλκυόνη, αλλά  και για μια ωραία συναυλία με χάλκινα μουσικά όργανα που παρακολουθήσαμε στο Μέγαρο Μουσικής…
Ελπίζουμε να σας αρέσουν τα νέα μας και να χαρείτε με αυτά γιατί τα λέγαμε λίγες μέρες πριν και στη… Μόνα Λίζα (σας είπαμε πως μας επιρρέασε πολύ αυτές τις ημέρες ο φοβερός Ντα Βιντσι) αλλά εκείνη δεν έσκασε ούτε ένα χαμόγελο!
Ή μήπως χαμογέλασε;

Ας μην είχε καλύτερα, καθόλου στόμα!!! Να έμοιαζε σαν τη μητέρα-φύση που είδαμε στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης! Ναι κι εκεί βρέθηκε η χάρη μας. Σωστοί ρεπόρτερ έχουμε γίνει!

Ναι, είδαμε πολλά και είπαμε πολλά αυτό το μήνα και είπαμε να τα μοιραστούμε μαζί σας καθώς τον αποχαιρετάμε. Προσπαθήσαμε να χωρέσουμε  τα πάντα στην εκπομπή αυτού του Σαββάτου μαζί με τραγούδια που αγαπάμε.

Σε περιπτωση λιακάδας, σας έχουμε και πολλές προτάσεις για βόλτες (μέχρι και ταξίδι με καράβι!).
Ότι καιρό κι αν έχει έξω, ελπίζουμε να στείλουμε ηλιόλουστες ακτίνες  (τόσες μαζέψαμε τις Αλκυονίδες μέρες του Γενάρη) στη διάθεσή σας.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/01/28/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%83%cf%89%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%86%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ad%ce%b1/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση