Η Ιστοσελίδα του Πρότυπου Πειραματικού ΓΕ.Λ. Μυτιλήνης, 1η στην Κατηγορία ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ στον 6ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων

1st prize

Η Ιστοσελίδα του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου (ΠΠΓΕΛ) (http://lyk-peir-mytil.les.sch.gr/), ενός από τα συνεργαζόμενα σχολεία του European School Radio,  αναδείχθηκε πρώτη στην Κατηγορία των Γενικών Λυκείων, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ και ΣΕΚ στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων.
Το 1ο  Βραβείο για το σχολείο ήταν ένα tablet PC.

 

Η βράβευση των διακριθέντων ιστότοπων έγινε στο πλαίσιο του 7ου   Συνεδρίου της Σύρου http://www.e-diktyo.eu/ , την Κυριακή 23 Ιουνίου, 12.00-12.30.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση με τον πίνακα κατάταξης, της επιτροπής του 6ου Διαγωνισμού Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων.

14η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί και αγαπητές υποψήφιοι και αξιολογητές του 6ου ΔΕΕΙ σας ενημερώνουμε ότι η Γ΄ Φάση του 6ου ΔΕΕΙ ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη μεγάλη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό (665 ιστότοποι), την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και την αρωγή σας στην αξιολόγηση. Η επιτροπή του διαγωνισμού εξασφάλισε από ένα tablet που θα δοθεί στους ιστότοπους που έχουν κατακτήσει το 1ο Βραβείο σε κάθε κατηγορία και ένα επιπλέον tablet, το οποίο θα κληρωθεί στους αξιολογητές του διαγωνισμού.Η επιτροπή του 6ου ΔΕΕΙ, με ιδιαίτερη χαρά διαπίστωσε ότι μεγάλος αριθμός των υποψηφιοτήτων παρουσίασε εξαιρετική ποιότητα, όπως επιβεβαιώθηκε και από την υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε. Για το λόγο αυτό η επιτροπή αποφάσισε να δώσει ειδικό έπαινο, σε όσους συγκέντρωσαν βαθμολογία >=50, που αντιστοιχεί περίπου στο 10% των καλύτερων ιστότοπων σε κάθε κατηγορία. Υπενθυμίζουμε ότι η τελική βαθμολογία για κάθε ιστότοπο προέκυψε ως μέσος όρος (ΜΟ) αφού αφαιρέθηκε η υψηλότερη και η χαμηλότερη βαθμολογία από τις έξι κρίσεις που είχε.

Οι διακριθέντες ιστότοποι, ανά κατηγορία, παρουσιάζονται ως ακολούθως: 

 

Κατεβάστε από εδώ τα αποτελέσματα

 

Τα αναλυτικά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί και στον ιστότοπο του διαγωνισμού: http://www.eduwebawards.gr/. Η οργανωτική επιτροπή συγχαίρει όλους όσους συνέβαλαν στη δημιουργία, ανάπτυξη και υποστήριξη των εκπαιδευτικών ιστότοπων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και όλους όσους βοήθησαν στην ομαλή και άψογη διεξαγωγή του 6ου ΔΕΕΙ: τους εκπαιδευτικούς των σχολείων, τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, τους Διευθυντές Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τους Σχολικούς Συμβούλους, τους Περιφερειακούς Διευθυντές εκπαίδευσης και τα μέλη ΔΕΠ.

Η βράβευση των διακριθέντων ιστότοπων θα γίνει στο πλαίσιο του 7ου Συνεδρίου της Σύρου http://www.e-diktyo.eu/, την  Κυριακή 23 Ιουνίου, 12.00-12.30.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαγωνισμού

Δρ. Σπύρος Παπαδάκης

Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2013/06/26/%ce%b7-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba/

3 σχόλια

    • xara στο 2 Ιουλίου 2013 στις 9:01 πμ

    Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας! Σας καμαρώνουμε και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το European School Radio – το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο έχει τέτοιους άξιους συνεργάτες! Πάντα επιτυχίες!!!

  1. Ευχαριστουμε πολυ!!! Καλο καλοκαιρι!!!

    • lykdiava στο 29 Ιουνίου 2013 στις 11:21 πμ

    Συγχαρητήρια!!!! Πάντα επιτυχίες! Καλό Καλοκαίρι και με δύναμη για την επόμενη χρονιά!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση