Μουσικά αβγΑ του Μουσικού Σχολείου Βέροιας – Κυριακάτικο απόγευμα με κλασική μουσική

αφίσα εκπομπή κλασικής μουσικήςΕλάτε για μια ακόμη φορά στην παρέα της ραδιοφωνικής ομάδας Μουσικά αβγΑ του Μουσικού Σχολείου Βέροιας αυτήν την Κυριακή στις 23-6-2013 στις 6 -7  το απόγευμα. Θα σας κρατήσουμε συντροφιά, αυτό το ζεστό απόγευμα του Ιούνη, με έργα κλασικής μουσικής.

            Αφορμή για τη δημιουργία της εκπομπής στάθηκε η συναυλία που έδωσε στον Χώρο Τεχνών στην πόλη μας, τη Βέροια, η Ορχήστρα και η χορωδία του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που συμμετείχαν στους εορτασμούς της πόλης για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της. Στην εκπομπή φιλοξενούμε συνεντεύξεις που έδωσαν σε μέλη της ομάδας μας συντελεστές της συναυλίας – καθηγητές και φοιτητές του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

          Συντονιστείτε στο EuropeanSchoolRadio  το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2013/06/22/%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b1%ce%b2%ce%b3%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%b2%ce%ad/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση