ΑΕΠΙ – ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ -Ευχαριστούμε !!

Η ΑΕΠΙ – Ελληνική Εταιρεία προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων (http://www.aepi.gr/index.php) παραχωρεί πλέον και επισήμως την ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ της στο european School Radio για τη χρήση κάθε είδους μουσικής και πνευματικής ιδιοκτησίας που εμπίπτει στη δικαιοδοσία της, απο σήμερα 26 Φεβρουαρίου 2013.  Αυτό γίνεται στα πλαίσια της στήριξης του πρώτου Μαθητικού Ραδιοφώνου και στην αναγνώριση του κοινωφελούς, μη κερδοσκοπικού σκοπού καθώς και του εκπαιδευτικού έργου που υπηρετεί.

Το Μαθητικό Ραδιόφωνο, ευχαριστεί  θερμά την ανταπόκριση της ΑΕΠΙ και ιδιαιτέρως το διοικητικό συμβούλιο στο πρόσωπο του κ. Ρόμπερτ Ουίλιαμς που μας άκουσε με προσοχή και ευαισθησία, όπως επίσης και την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Φασουλάκη Μαίρη και τον κύριο Αλευρά απο τα new media (νέες τεχνολογίες και μέσα μετάδοσης) για την άμεση και τόσο σημαντική υποστήριξη τους στην ευγενική υποστήριξη της ΑΕΠΙ.

Εμείς, στο ραδιόφωνο, συντονιστές και μαθητές/τριες δευσμευόμαστε οτι θα σεβόμαστε απόλυτα το έργο κάθε δημιουργού και θα συνεργαστούμε με την ΑΕΠΙ και με τους δημιουργούς με τον πιο αποτελεσματικ΄και αποδοτικό τρόπο για να ενισχύσουμε την ιδέα των πνευματικών δικαιωμάτων και ιδιοκτησίας στη συνείδηση των νέων ανθρώπων, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Το European School Radio, το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο, ψυχαγωγεί, ενημερώνει, εκπαιδεύει και προωθεί τον πολιτισμό. Προσπαθεί να δίνει διέξοδο στον σύγχρονο μαθητή/τρια χωρίς συμβιβασμούς στην ποιοτική δημιουργία, την κοινωνική ευαισθησία και προσφορά, την αγάπη για τη γνώση, για την τέχνη και πάνω απο όλα στους καλλιτέχνες δημιουργούς πάσης φύσης.

Με τιμή για το European School Radio, η συντονιστική ομάδα

η Συντονιστική Ομάδα
Γιώτα Σιάνου-Χατζηκαμάρη(ΠΕ17),Νότης Γενιτζές(ΠΕ19),Νίκος Γιαγκούλης(ΠΕ19),Τάσος Βαφειάδης (ΠΕ4.02)
European Shool Radio, http://esradio.mysch.gr, Το Πρώτο Μαθητικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο
SKYPE: european.school.radio
twitter: @EuSchoolRadio
Email: esradio@sch.gr

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2013/02/27/aepi/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση