Το European School Radio στα πρώτα Ραδιοφωνικά Βραβεία !

Το European School Radio, το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο έχει τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει ενεργά στα Ραδιοφωνικά Βραβεία Ελλάδας – Κύπρου, την πρώτη τέτοιου είδους διοργάνωση.
Τα ραδιοφωνικά βραβεία φιλοξενούνται από το Κέντρο διάδοσης Επιστημών και Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ και θα διεξαχθούν στους χώρους του, 24 και 25 Φεβρουαρίου 2013.
Και μας αφορά όλους.

Το European School Radio, συμμετέχει ενεργά στα Ραδιοφωνικά Βραβεία καθώς είναι χορηγός επικοινωνίας και θα μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά από το ΝΟΗΣΙΣ με παρουσιάσεις συνεντεύξεις και όλα τα νέα.
Ακόμη φιλοδοξεί να αναδείξει τους μαθητές και μαθήτριες/ παραγωγούς του, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο ειδικό διαγωνιστικό τμήμα για τα μαθητικά ραδιόφωνα.

Μας αφορά όλους.
Στην ιστοσελίδα http://www.radioawards.gr/ θα βρείτε την ειδική φόρμα συμμετοχής.
Αγαπητοί συνεργάτες αναδείξτε τη δουλειά σας και πάρτε μέρος στα πρώτα ραδιοφωνικά βραβεία, στην κατηγορία “μαθητικά ραδιόφωνα”

Μας αφορά όλους.

Οι μαθητές και μαθήτριες επίσης  έχουν λόγο στα βραβεία ψηφίζοντας την αγαπημένη τους μαθητική παραγωγή μέσω του www.radioawards.gr.

Παρακαλούμε συμπληρώστε επίσης, το ερωτηματολόγιο για τις ραδιοφωνικές σας συνήθειες.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2013/01/15/%cf%84%ce%bf-european-school-radio-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b1-%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%bf%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%b5%ce%af%ce%b1/

1 σχόλιο

  1. http://blogs.sch.gr/4gymxalandriou/archives/719
    🙁

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση