Συνεργασία με το European School Radio

Αγαπητοί φίλοι του ραδιοφώνου, η ανταπόκριση στο κάλεσμα συνεργασίας με το European School Radio ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη. Πάνω από εκατό (100) !!!! σχολεία εγγράφηκαν και ήδη πάνω από τριάντα ενεργοποίησαν την αίτησή τους και συμμετέχουν στο πρόγραμμα με τακτικές παραγωγές.

Όπως ίσως είδατε, η φόρμα πλέον έχει αλλάξει και τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να στέλνουν τα στοιχεία τους και να λαμβάνουν ενημέρωση. Επίσης μπορούν να πάρουν μέρος με μικρές παραγωγές ειδήσεων που αφορούν τη σχολική κοινότητα και σποτ που αναγγέλλονται από το European School Radio ή ακόμη και συμμετοχή τους στις ζωντανές εκπομπές του σταθμού.

Ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας. Οι παραγωγοί του European School Radio κάνουν το καλύτερο για να ακούμε ένα εξαιρετικό ραδιόφωνο. Το European School Radio, το πρώτο μαθητικό διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2012/12/10/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-european-school-radio/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση