Ακούστε τη συνέντευξη των νικητών του School Lab κάθε μέρα στις 14:00 από 11 μέχρι 15/6

Ακούστε όλη την εβδομάδα 11 με 15 Ιουνίου, στις 2 το μεσημέρι την συνέντευξη της νικήτριας ομάδας του διαγωνισμού School Lab.
Η συνέντευξη έγινε από τη Σ.Παπαδημητρίου με τους μαθητές της ομάδας Dencity Fun από το Γυμνάσιο Σμίνθης και την καθηγήτριά τους κ.Αλεξάνδρα Κίτσου. Η ομάδα πήρε την 1η Θέση της κριτικής επιτροπής και το Βραβείο του Κοινού στο διαγωνισμό School Lab για την επικοινωνία της επιστήμης.

«Η γλώσσα της επιστήμης είναι μια παγκόσμια γλώσσα» είπαν οι τρεις γελαστοί μαθητές, η Αϊτούλ, ο Εμράχ και η Γκιουλμπαχάρ από τα Πομακοχώρια που κέρδισαν το ταξίδι στο επιστημονικό φεστιβάλ του Cheltenham στη Βρετανία, τον Ιούνιο του 2012.

Στόχος του School Lab είναι να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές στις θετικές επιστήμες, να τους υποστηρίξει να κατανοήσουν τις συναρπαστικές προκλήσεις της επιστήμης και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και δεξιότητες στην παρουσίαση των ιδεών τους. Το πρόγραμμα αποτελεί μία πρωτοβουλία του British Council, σε συνεργασία με την i-create της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Νέας ΓενιάςΙνστιτούτο Νεολαίας, μέσω του προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


Δείτε και εδώ άλλα στοιχεία:
συνεχίζουμε δυνατά!!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2012/06/09/%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%85%ce%be%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%84%cf%8e%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85-sc/

1 σχόλιο

1 ping

  1. Πολλά πολλά πολλά συγχαρητήρια απο όλους εμάς εδώ στο ραδιόφωνο….Είστε μια εξαιρετική ελπίδα παιδιά και με τη βοήθεια της καθηγήτριάς σας, σας ευχόμαστε ένα δημιουργικό μέλλον και ελπίζουμε σε μια συνεργασία με το ραδιόφωνο. Ν.Γιαγκούλης, συντονιστής για το European School Radio.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση