LIVE on ESR. Ακούστε ΖΩΝΤΑΝΑ σήμερα στις 4 το απόγευμα τον DJ KoMi σε ένα δίωρο απολαυστικό πρόγραμα.

Μέχρι τώρα ακούγατε τις μουσικές του επιλογές κάθε μέρα στις 16:00. Σήμερα ο DJ KoMiS θα είναι εδώ ζωντανά σε μια πρωτότυπη ταυτόχρονη μετάδοση: H τελευταία ζωνταντή του εκπομπή στον δικό του διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό (ExtremeDJ Radio) για φέτος θα είναι η πρώτη ζωντανή του εκπομπή στο European School Radio.
Συντοντιστείτε λοιπόν όλοι σήμερα στις 4 το απόγευμα για να ακούσετε ενα κεφάτο και κυρίως πολύ ζωντανό πρόγραμμα γεμάτο δυνατή μουσική και αφιερώσεις.  Στο chat του σταθμού αλλά και στη σελίδα μας στο facebook θα μπορείτε να μιλήσετε με τον KoMi και να ζητήσετε το τραγούδι που θέλετε να ακούσετε…
Η εκπομπή αυτή θα αποτελέσει και μια πρόγευση για το καλοκαιρινό πρόγραμμα του European School Radio που θα είναι γεμάτο εκπλήξεις και ζωντανές εκπομπές !
 
Σας περιμένουμε !

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2012/05/28/live-on-esr-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%b6%cf%89%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%ae%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-4-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%80%cf%8c%ce%b3/

1 σχόλιο

  1. Δυστυχώς λόγω ενός σοβαρου τεχνικού προβληματος δεν έγινε δυνατή ακόμη η μετάδοση του ζωντανου προγράμαμτος του Κomi.
    Εχουμε την υπόσχεσή του για κάποιες ζωνταντες εκπομπές τις επόμενες ημέρες.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση