Πρόγραμμα Μεγάλης Εβδομάδας

Στα πλαίσια του κλίματος των ημερών τροποποιούμε το μουσικό πρόγραμμα μας από τις 4 μ.μ. της Μεγάλης Πέμπτης μέχρι το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα.
Από το απόγευμα λοιπόν της Μ. Πέμπτης, μέχρι τα ξημερώματα του Μ. Σαββάτου η μουσική μας θα είναι νωχελική, υποτονική, ατμοσφαιρική… Μετά την καθιερωμένη παιδική ζώνη του Σαββάτου οι ρυθμοί θα αρχίζουν να δυναμώνουν, κορυφώνοντας τη μουσική με την party zone στα μεσάνυχτα του Μ. Σαββάτου. Κυριακή του Πάσχα θα κινηθούμε σε γιορτινό κλίμα με δυνατά τραγούδια από την Ελληνική και ξένη μουσική.
Όσο αφορά τις εκπομπές θα ακούσετε νέες παραγωγές ειδικά προσαρμοσμένες στις μέρες της μεγάλης εβδομάδας αλλά και επαναλήψεις αγαπημένων σας παραγωγών.
Να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας και τη σελίδα μας στο facebook, οπου θα σας ενημερώνουμε για τις εκπομπές που θα μεταδίδονται και φυσικά να είστε συντονισμένοι στο European School Radio που θα σας κρατήσει την καλύτερη παρέα στις διακοπές του Πάσχα!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2012/04/11/%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%b2%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b1%cf%82/

2 σχόλια

  1. Άρα οι 4 δικές μας “παραγωγές” δε θα ακουστούν αυτή την εβδομάδα ;;;;
    Είναι μεν “προσαρμοσμένες”, αλλά έχουν ποικιλία τραγουδιών…
    Και χαμηλών τόνων, έως ψαλμούς, αλλά και πιό ζωντανά, έως ροκιές…
     

    1. Και βέβαια θα ακουστούν !
      Θα ενημερώσουμε με επόμενη δημοσίευση για τις μέρες και ώρες μετάδοσης. (Αρχή από Μ. Τετάρτη)

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση